Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Παραιτήθηκε ο υπεύθυνος Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας

Αιφνιδιαστική παραίτηση την Παρασκευή από τον υπεύθυνο Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας το τελευταίο διάστημα Λάμπρο Μαστροκόλια. Ο κ. Μαστροκόλιας θεωρείτο εκ των στενών συνεργατών του δημάρχου Γ. Τσαβαρή, μάλιστα ήταν ένα από τα προερχόμενα εκ Ν.Δ. στελέχη που βοήθησαν ιδιαίτερα στην εκλογή του νυν δημάρχου, ο οποίος αντιθέτως προέρχεται από τον κεντροαριστερό χώρο.
Το γεγονός μας επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κ. Μαστροκόλιας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί του οι «Ανατροπές», χωρίς όμως να επεκταθεί στους λόγους αυτής του της παραίτησης. Οι πληροφορίες μας πάντως μιλούν για βαριά λόγια που ανταλλάχθηκαν στο δήμο, με τον παραιτηθέντα αγανακτισμένο να τα βροντά στην κυριολεξία κάτω. Άλλες πηγές κάνουν λόγο για ανθρώπους εντός και εκτός του δήμου, εντός και εκτός Σαλαμίνας, που επιζητούσαν μεθ΄ επιτάσεως τη συγκεκριμένη παραίτηση, προκειμένου να προωθήσουν στο πόστο του/των υπευθύνου/ων Τύπου πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης τους.
Θα δείξει.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oloi oi ypolipoi mplokerades den exoyn mathei tipota ta lamogia? giti to kanoyn gargara?e re gamisi poy thelete

Ανώνυμος είπε...

POIOS EXEI SEIRA?

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.
ΜΕ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΤΙ ΣΟΥΠΑΝΕ, ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΠΙΑΤΣΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙ ΣΟΦΡΑ ΜΕ ΤΑ 2000 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΝΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΛΙΓΑ ΓΙΑ 15 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΦΡΑΓΓΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΑ ΟΙ ΠΡΩΗΝ.ΑΥΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μαστροκόλια, ήθελές τα και παθέστα. Τι ήθελε ένας ευγενής κύριος να μπλέξει μ' αυτούς;
Αυτοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Εσένα θα υπολογίζανε;
Κρίμα τον αγώνα που έκανες, Λάμπρο.

Ανώνυμος είπε...

OI PROIGOYMENOI 2000 KAI OI SHMERINOI 20000000000
A KALOOOOO EEEEEEEEE

Ανώνυμος είπε...

Προειδοποιητικός αποκλεισμός των φορτηγών μεταφοράς αδρανών υλικών εκτός Σαλαμίνας από το λατομείο Αγγέλου.

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010 με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή, ομάδα δημοτικών συμβούλων, υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού Πρωτοβουλία Πολιτών νήσου Σαλαμίνας, αντιπροσωπία της ΟΕΕΣΣ και δημότες, απέκλεισαν από της 9:00 έως στις 11:00, στο ύψος της Μονής Φανερωμένης, τον δρόμο προς το πορθμείο μη επιτρέποντας την έξοδο από το νησί των φορτηγών και μόνο του λατομείου Αγγέλου.
Η αιφνιδιαστική αυτή επιχείρηση έγινε σε υλοποίηση της 166 του 2009 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, την οποία όμως η δημοτική αρχή του κ. Σοφρά αδιαφόρησε να πραγματοποιήσει.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής είπε «η ενέργεια μας αυτή έχει σαν αποδέκτες όλους αυτούς που κερδοσκοπούν χωρίς να σέβονται το περιβάλλον και αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι μια ενέργεια που αποτελεί σαφές δείγμα για την αλλαγή της φιλοσοφίας που θα χαρακτηρίζει μετά τις εκλογές, την λειτουργία της δικής μας Δημοτικής αρχής στην περίπτωση που ο λαός της Σαλαμίνας μας αναθέσει την εντολή διοίκησης του Δήμου »

Ανώνυμος είπε...

POIOS EINAI O MALAKAS?

Ανώνυμος είπε...

XAXAXA.......ASTA..........

Ανώνυμος είπε...

SE LIGO UA TON KANETE FIRMA TON PARASITIKO...........

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ........
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ..........

5/5/11 14:54

Ανώνυμος είπε...

Όχι άλλη καταστροφή στο νησί μας φτάνει δεν αντέχουμε άλλο !!!
Παρακολουθώ όλη αυτή την εβδομάδα το θέμα του Λατομείου .
Γράφονται και λέγονται παρά πολλά στην μικρή κοινωνία του νησιού μας , αλλά αυτό που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση είναι η στάση του νομαρχιακού συμβούλου που εκπροσωπεί το νησί μας στην Νομαρχία κ . Βουδούρη και του δημάρχου Σαλαμίνας κ. Σοφρά .
Η στάση τους και η θέση τους στο Ν.Σ ήταν αποκαρδιωτική .

Η παρουσία για πρώτη φορά τον συμπατριωτών μας στο Ν.Σ έπρεπε να έδινε χαρά στον νομαρχιακό σύμβουλο και ικανοποίηση και να αποκτούσε το θάρρος να έλεγε και αυτός
την άποψη του για το λατομείο.
Αντί αυτού σιώπησε και όταν τελείωσε το συμβούλιο τότε λάλησε.
Και να μην έφτανε αυτό, τέσσερεις μέρες μετά τα έπινε με τον Άγγελου το Σάββατο μεσημέρι στην παραλία στο Πόρτο-Λεόνε ανταλλάσοντας ευχές για την σαρακοστή.
Ο Δήμαρχος παραποίησε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
Και μετά την Κυριακή στο χορό του ΠΑΣΟΚ τα έπινε με τον Αγγέλου.
Και αν όλα αυτά είναι ψέματα η αλήθεια , δεν πρέπει να απαντήσουν ;
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ,μια ομάδα πολιτών προσπαθεί να απόδειξη ότι,σε αυτό το νησί υπάρχουν πολίτες που ενδιαφέρονται πραγματικά για τον τόπο.

Στο νομαρχιακό συμβουλίου με την παρουσία τους έδωσαν σε όλους να καταλάβουν ότι η Κούλουρη έχει ακόμα π-α-λ-ι-κ-ά-ρ-ι-α .
Έχει πολίτες με αξιοπρέπεια που δεν θα σκύψουν το κεφάλι τους στα μπαξίσια του Αγγέλου.
Αλλά πάνω από όλα θα σώσουν την αξιοπρέπεια ενός πολιτικού φορέα που τόσα χρονιά υπηρετήσαμε με ανιδιοτέλεια και σεβασμό.
Θα τον σώσουν, από τον διασυρμό και τον ξεπεσμό και θα μας κάνουν υπερήφανους .
Γιατί είναι παιδιά δικά μας και πρέπει να τους στηρίξουμε.
Γιατί είναι γνήσιοι αγωνιστές .
Γιατί όλοι οι πολιτικοί χώροι και οι παρατάξεις ήθελαν να είναι μαζί τους.
Γιατί είναι γνήσιοι εκφραστές της λαϊκής θέλησης που λέει .
Όχι άλλη καταστροφή στο νησί μας φτάνει δεν αντέχουμε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ..............

Αρχειοθήκη ιστολογίου