Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκαν και φέτος τα Άγια Φώτα. Το πρωί εψάλει η τελετή του αγιασμού των υδάτων στον Ι.Ν. Αγ. Μηνά παρουσία του νέου δημάρχου Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή, του αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων. Στη συνέχεια, από κοινού εκκλησίασμα και ιερείς από τους Ι. Ν. Αγ. Μηνά και Αγ. Δημητρίου μετέβησαν στην παραλία και συγκεκριμένα στη Σκάλα τη Μεγάλη, όπου πραγματοποιήθηκε η ρίψη του Σταυρού στη θάλασσα με δύο θαρραλέους νεαρούς πιστούς να βουτούν για να πιάσουν το ιερό σύμβολο. Λεπτομέρεια; Το ένα περιστέρι που, αντί να φύγει στον αέρα, βούτηξε και παρέμεινε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να ξαναβουτήξουν για να το φέρουν έξω. Και του χρόνου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ήταν προεκλογική περίοδος να έβλεπα τον Γιάννη να πέφτει να πιάνει το σταυρό.
Ευτυχώς η θητεία είναι σύντομη και όλοι τον έχουν πάρει χαμπάρι και η ζημιά για τον τόπο θα είναι περιορισμένη.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΙΦΩΝΟΥ είπε...

Συμπαρασταθείτε στον αγώνα των εργαζομένων για τη μη αναστολή της κυκλοφορίας του περιοδικού Δίφωνο.

Στο facebook θα μας βρείτε εδώ:

http://www.facebook.com/pages/OCHI-STO-KLEISIMO-TOU-DIPHONOU-official/180074428682623?ref=ts

Ευχαριστούμε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΠΑ ΡΕ!ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Από όλα αυτά κρατάω οτι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης (Νομάρχης δηλαδή) επισκέφθηκε την Σαλαμίνα στα Θεοφάνεια.
Καλό είναι ο Δήμαρχος (που πριέργως δεν τον στήριξε στις εκλογές) να πάρει το μήνυμα και να το εκμεταλλευθεί, μήπως γίνει κάτι παραπάνω στο νησί.
Οι άλλοι έρχονται στις φιέστες και τη Σαλαμίνα δεν τη βοήθησαν. Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης φαίνεται οτι έχει όρεξη. Ας τον στηρίξουμε όλοι.

Αρχειοθήκη ιστολογίου