Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Θανάσης Μακρής

Την ανεξαρτητοποίησή του από το συνδυασμό «Κοντά στο Δημότη» της Ρ. Νάννου έκανε γνωστή με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο Θανάσης Μακρής. Ο πρ. δήμαρχος Σαλαμίνας στήριξε με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο της κ. Νάννου στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, μάλιστα εκλέχτηκε μακράν πρώτος σύμβουλος από το συνδυασμό της. Οι φήμες το τελευταίο διάστημα μιλούσαν για κακή σχέση μεταξύ των δύο, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες αποτελούσε πλέον κοινό μυστικό η ανεξαρτητοποίηση Μακρή, που ήρθε και επίσημα στο Συμβούλιο της Δευτέρας 11.1. Εξάλλου ο κ. Μακρής ήταν απών και από την τελετή της ορκωμοσίας την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι αρλούμπες γράφεις ρε ανατροπέα.
Εγώ άκουσα τον Πρόεδρο του Δ.Σ. που διάβασε στο Συμβούλιο την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Μακρή και ίσα-ίσα την εκθείαζε.
Αυτό βέβαια ήταν για να χρυσώσει το χάπι.
Από ότι ξέρω, ποτέ δεν διαπληκτίσθηκε με τη Νάννου η οποία εκ χαρακτήρος είναι πολύ ευγενής. Ο λόγος που ανεξαρτητοποιήθηκε είναι ότι τα είχαν βρεί με τον Τσαβαρή μέσω του φίλου του του Τραυλού πολύ πριν τις εκλογές όπως αποδείχθηκε, και αντί να κάνει αγώνα για τον συνδυασμό, αυτός τον υπέσκαπτε.
Η Ρούλα του είχε αναθέσει την περιοχή Αιαντείου, γιατί όπως μας έλεγε, δεν ήταν τυχαίο ότι ο Μακρής και τις 2 φορές που είχε χάσει την δημαρχία είχε πάρει το τοπικό του Αιαντείου. Κι αυτό ήταν γεγονός. Ο Μακρής την καθησύχαζε κι αυτήν και εμάς ότι στο Αιάντειο θα σκίσουμε. Μάλιστα έλεγε ότι η Δαμκαλίδου, που την πριμοδοτεί, θα φέρει πάνω από 600 ψήφους.
Η Ρούλα είχε πέσει με τα μούτρα στην συγκρότηση συνδυασμού για τα Αμπελάκια και τα Σελήνια.
Μετά τις εκλογές, μαζευτήκαμε για να κάνουμε αποτίμηση του αποτελέσματος. Οταν η Ρούλα του ΄πε δήμαρχε στο Αιάντειο τι έγινε; πατώσαμε! Αυτός με αναίδια μπροστά σε όλους μας απάντησε ότι αυτοί που με ψηφίζανε πεθάνανε. Αυτή ήταν η απάντηση του προδότη και την ίδια στιγμή της λέει ότι στο πρώτο συμβούλιο θα ανεξαρτητοποιηθεί γιατί θέλει να έχει ανεξάρτητη φωνή. Με λίγα λόγια ήθελε να πεί ότι θα ψηφίζει κατά βούληση δηλ. θα ψηφίζει ότι συμφέρει τον Τσαβαρή, αφού οι συμφωνίες μεταξύ τους είχαν γίνει πίσω από την πλάτη της Ρούλας.
Οσο για τις ψήφους που λες ότι πήρε, δεν είναι ψήφοι αυτοί, είναι σταυροί με τους οποίους πριμοδοτήθηκε από όλους σχεδόν τους υποψηφίους γιατί εκλιπαρούσε λέγοντας σε όλους μας, θέλω να μου δώσετε τον ένα από τους 3 σταυρούς, για να μην πάθω ότι έπαθε ο γαμπρός μου ο Μπεγνής.
Ας είναι καλά οι Σάντος, Χατζής, Παπαϊσιδώρου, Κυριτσόπουλος, Σωτήρχος και Κρουστάλης που στα ψηφοδέλτιά τους βάζανε κι έναν σταυρό στον Μακρή.
Πάντως, η κίνησή του αυτή έδειξε τον ελεεινό του χαρακτήρα.
Δεν θα πω ότι λυπάμαι για τη Ρούλα, γιατί έτσι ξελάφρωσε από ένα βαρύδι, απλά θέλω να πω ότι δεν πρέπει να είναι τόσο καλή και γεναιόδορη.
Ειδικά σε τέτοιους τύπους σαν κι αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΣΤΟ ΚΑΜΠΟΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα είναι ένα.
Εαν είχε βγεί η Ρούλα δήμαρχος, θα είχε ανεξαρτητοποιηθεί;
Οχι, βέβαια.
Εαν έχει λοιπόν λίγη τσίπα πάνω του θα πρέπει να παραιτηθεί.
Δεν κάνεις την πάπια τόσο καιρό για να βγείς δημοτικός σύμβουλος με έναν συνδυασμό, και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, σηκώνεις μπαϊράκι μόνο και μόνο επειδή η αλαζονία σου δεν σου επιτρέπει να είσαι κάτω από την αρχηγό.
Τόσο καιρό που ήτανε κάτω από τη Ρούλα γιατί δεν ανεξαρτητοποιήθηκε, γιατί παρέμενε στον συνδυασμό;
Ρε ουστ από δω, Καίσαρα της φάπας.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 3.55 ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΚΡΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΘΑΝΑΝ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.......ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ....ΠΕΡΙΜΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.....Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ...ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΟΙΦΙΟΤΗΤΑ......ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ.....ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ..ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ.....ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΖΟΜΠΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

χωστουτα χρησταρα του πολιτικου γυρολογου της πλακας που χρονια δουλευει τους πατριωτεσ του.....χωστουτα.

Ανώνυμος είπε...

Ο (ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.......SΟS.

Ανώνυμος είπε...

arxonta me poion tha katebei to thanash sthn monoedrikh mono me ton zigdi den exei paei kai an den me apata h mnhmh moy aytos exei pethanei

Ανώνυμος είπε...

KALO.......................!XAXAXAXAXAXA.

Ανώνυμος είπε...

O MAKRHS KAI NEKROYS ANASTENEI....XAXXAX.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΒΑΡΗΣ-ΤΡΑΥΛΟΣ-ΜΑΚΡΗΣ Α.Ε

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΘΑ ΧΩΡΕΨΟΥΝΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ .ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΞΩΚΟΥΛΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΑΖΕΙ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΕΣΥ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΤΙ ΔΟΥΛΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΝΙΑΖΕΙ ΕΝΩ ΡΕ ΗΛΗΘΙΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΖΑΘΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΘΑΝΑΣΙΕ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου