Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΣΦΗΝΑΚΙΑ

@Χρόνια Πολλά και καλό κουράγιο σε όλους μας. Ένας ακόμη δύσκολος χρόνος το 2011 κι επειδή η ελπίδα λένε πεθαίνει πάντα τελευταία, από το 2012 θα έρθουν καλύτερες μέρες, για να θυμηθούμε τον αείμνηστο Ανδρέα. Γι΄ αυτό αδέλφια, καλή χρονιά και, λίγο ακόμη έμεινε, κουράγιο!
@ Το είδαμε κι αυτό στην εποχή της απαξίωσης των πάντων. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Αίας δεν έχει ούτε έναν ποδοσφαιριστή Σαλαμίνιο. Ναι, καλά διαβάσατε: Ούτε έναν Σαλαμίνιο! Κάτι συμπτώσεις όμως, ε; Από 1.1. ο δήμαρχος Σαλαμίνας δεν είναι Σαλαμίνιος για πρώτη φορά και η ιστορική ομάδα της Σαλαμίνας παίζει μόνο με μη Σαλαμίνιους. Τυχαίο;…
@ Ακόμη και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στις επίσημες εμφανίσεις του παρίσταται μόνον αυτός και ποτέ η σύζυγός του. Τα τελευταία 8 χρόνια στη Σαλαμίνα της ισοπέδωσης πήγαιναν πρώτα οι συζηγάτες και ακολουθούσαν οι δήμαρχοι. Ήρθε όμως ο ‘νέος’ να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ξέρετε, ο λαός δεν ψηφίζει συζηγάτες αλλά δημάρχους.
@ Σ΄ αυτό ο ‘νέος’ παίρνει άριστα. Τώρα βέβαια από πότε οι υποψήφιοι και μη εκλεγμένοι είναι και επίσημοι, αυτό μένει να μας το διευκρινίσει. Και όταν παρίσταται ο δήμαρχος σε μια τιμητική θέση, οι παρατρεχάμενοι ας βρίσκονται σε απόσταση και ποτέ δίπλα ή πίσω του. Γιατί βρε αδέλφια να χαλάτε την εικόνα του;
@ «Τσάτσοι, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι!» φωνάζουν πολλές φορές διάφοροι διαδηλωτές κι εγώ εγκρίνω κι επαυξάνω. Όχι μόνο τσάτσοι, όχι μόνο ρουφιάνοι αλλά και υποκείμενα του χειρίστου είδους, Φιλιπινέζες των αφεντικών τους και ιδιαιτέρως των αφεντικών που εσχάτως έχουν ξεβρακωθεί τελείως, αβαντάροντας απ΄ το πρωί ως το βράδυ τα χειρότερα αντιλαϊκά μέτρα στη μεταπολεμική ιστορία της χώρας. 24 ώρες το 24ωρο τα σε διατεταγμένη υπηρεσία φερέφωνα, αντί να βρουν να πουν έστω μια καλή κουβέντα γι΄ αυτό το δύστυχο Έλληνα μικρομεσαίο, συνταξιούχο, εργαζόμενο, αυτοί εκεί, αβάντα στα αφεντικά. Δεν έχουν δίκιο λοιπόν οι διαδηλωτές;
@ Το ινάτι βγάζει μάτι και το χούι βγαίνει τελευταίο, λέει ο σοφός λαός μας. Κι ενώ όταν ήταν δήμαρχος, ο τύπος δεν εμφανιζόταν πουθενά, από τότε που ιδιώτευσε, που τον χάνεις που τον βρίσκεις, πρώτη μούρη στο καβούρι! Ρε μεγάλε, πόσα θες να μας τρελάνεις;
@ Παραπονάκια από ‘επαγγελματίες’ ότι δεν έχουν δουλειά, πως ο κόσμος δε βγαίνει και τέτοια διάφορα.. Κι ενώ τα μαγαζιά είναι άδεια, αυτοί εκεί, ένας καφές 4ευρώ κι ένα ουισκάκι 7 και 10 ευρώ! Ρε αδέλφια, έχετε τρελαθεί τελείως; Για βάλτε λίγο νεράκι στο κρασάκι σας γιατί ακόμα δεν έχετε δει τίποτα! Για κουλάρετε λίγο!
@ Τα΄ μαθες τα νέα δήμαρχε Τσαβαρή; Μ΄ ένα σπασμένο πόδι και ρήξη συνδέσμου έφυγε ο νεαρός ποδοσφαιριστής Νίκος Παπαδόπουλος στο 5΄ λεπτό του πρώτου αγώνα της χρονιάς από το μπουρδέλο ‘γήπεδο’ που σου κληροδότησε ο πρώην δήμαρχος Αμπελακίων και φίλος σου . Ένα γήπεδο - ντροπή για τη Σαλαμίνα, ο τάπητας του οποίου πρέπει πάση θυσία να αντικατασταθεί. Λίγους μήνες πριν ο Στέλιος Κωσταντάκης, τώρα ο Νικολάκης ο Παπαδόπουλος, ποδοσφαιριστές και οι δύο του Αμπελακιακού, πλήρωσαν ακριβά το πάθος που κι εσύ είχες όταν ήσουν νεότερος, το πάθος τους για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Φυσικά στο μεταξύ είχαμε και πολλούς άλλους μικρότερους τραυματισμούς, για τους οποίους ο πρώην επισκέπτης του Σαββατοκύριακου φέρει μεγάλη πολιτική ευθύνη, έχοντας επιδείξει παντελή αδιαφορία όσον αφορά στο να φτιαχτούν τα χάλια αυτού του χωραφιού. Ας είναι ο τελευταίος τραυματισμός που την ευθύνη του φέρουν ολοκληρωτικά κάποιοι πολιτικοί της πλάκας. Πιστεύουμε κι ελπίζουμε σύντομα τα πράγματα ν΄ αλλάξουν προς το καλύτερο.
@ Περισσότερα σφηνάκια στο επόμενο φύλλο και καθημερινά στο διαδίκτυο. Κατά τα άλλα, υπομονή. Θα έρθουν καλύτερες μέρες!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΧΡΙΣΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΑΚΗ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΓΙΑΝΑΚΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ; ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!!! ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΠΩΣ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ! ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου