Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

«Ο Διοικητής του Ναυστάθμου στον Δήμαρχο Σαλαμίνας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο διοικητής του Ναυστάθμου Σαλαμίνας Αρχιπλοίαρχος Αναστάσιος Μιχάλαρος συνοδευόμενος από τον υπασπιστή του αντιπλοίαρχο Γιάννη Πάλλα, επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά την περασμένη Τρίτη 11 Ιανουαρίου τον Δήμαρχο Σαλαμίνας και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΛΥΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΙΣΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΛΥΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΙΣΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος είναι μάγκας ας του καταλογήσει του διοικητή. Όχι με τσαχπινιές όπως ο παραπάνω, σαν άντρας.

Η Κούλουρη μασάει τα παιδιά της και δεν καταδέχεται ούτε να τα καταπιεί.

Σοβαρευτείτε μπας και δούμε προκοπή.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Μιχαλαρος εαν θέλει πραγματικα να ειναι Κάποιος και χρησιμος για το νησι του να παρει αμέσως αποφασεις για την επιστροφη του Αγ. Γιωργη και την αξιοποιηση του απο την Δημοτικη Αρχη.
Τώρα , άμεσα. Δεν μας κανουν τα γαλόνια κάποιους, αλλα οι πράξεις.
Περιμενουμε απο τον κ. Μιχαλαρο να μην βρισκει δικαιολογιες και γινετε αναβλητικος, αλλα να δώσει άμεση λυση και να βοηθησει το νησι. Τοτε θα του βγαλουμε το καπελο.......Μονο Τοτε.
Και να συμβαλει για το Ναυτικο Πολεμικο Μουσιο που πρεπει να υπαρχει στο νησι. Να προσφερει στον Τοπο του και στο Νησι ωστε ετσι το νησι να τον τιμα.
Περιμενουμε γρηγορα να δουμε πραξεις.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙ; ΓΙΑ ΤΩΡΑ Η ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ; ΑΣΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος ξέρει, στοιχεία και πάμε.

Όχι λόγια του αέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Παιδιά τι γίνεται εδώ ; Από κει ο Α/ΓΕΝ με τις κορδέλες, από δω ο ΑΝ με εθιμοτυπικές επισκέψεις στο γραφείο του δημάρχου, μου φαίνεται σαν συντονισμένη υψηλοτάτου επιπέδου στρατιωτική ενέργεια γλυψίματος, για να μη ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ...ΠΙΛΑΦΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.
Σαν δεν ντρέπονται λιγάκι!
Τι μας διδάξανε στη Σ.Δ.;
Δεν σέβονται τα γαλόνια που φοράνε γιαυτό οι πολιτικοί τους έχουν του κλώτσου και του μπάτσου και καλά μας κάνουν, τέτοιοι που είμαστε.
Τι δουλειά έχεις εσύ ρε Σούλη, Αρχηγός Ναυστάθμου, να επισκέπτεσαι μετά κουστωδίας και γαλονίων τον δήμαρχο, όποιος και να είναι; Η θέση σου είναι στο στράτευμα, κι αν θέλει ο κάθε δήμαρχος να σε γνωρίσει να έλθει στο γραφείο σου. Και μη μου πεις ότι έτσι συνηθίζεται, γιατί θα σου πω ότι ούτε εσύ επισκέφθηκες τον καινούργιο δήμαρχο του γειτονικού Περάματος, που κι εκεί το Ναυτικό έχει βάσεις, ούτε και ο πριν από σένα Α.Ν. επισκέφθηκε τον τότε νεοεκλεγέντα δήμαρχο Σοφρά, αν και ήσαν συνάδελφοι στρατιωτικοί.
Αρχηγέ, πολύ φοβάμαι ότι έχεις πάρει εντολές άνωθεν να προβάλεις τον πασοκοδήμαρχο. Εαν έτσι είναι, τότε κάπως δικαιολογείσαι, ανταποδίδοντας στους άνωθεν και στο Πασόκ την επιλογή τους να σε κάνουν Αρχηγό. Εαν όμως δεν υπήρξαν άνωθεν εντολές, τότε λυπάμαι πολύ, μα πάρα πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται ρε μάγκες μοιράζουμε σχόλια από το ένα μπλοκ στο άλλο;

Σούλη μη μασάς. Όποιος σε ξέρει, ξέρει ποιον έχει απέναντί του.

Ανώνυμος είπε...

02.55
Γιατί, η ανάρτηση δεν μοιράζεται από το ένα blogg στο άλλο ;
Και ποιός σου ΄πε εσένα ότι ο αναγνώστης του ενός blogg είναι υποχρεωτικά αναγνώστης και του άλλου ; Και τι θέλεις να κάνουμε ρε βλάκα, αφού μας πασάρετε στη μούρη την ίδια ανάρτηση σε όλα τα bloggs, για να κάνετε πλύση εγκεφάλου; α! να χαθείτε κοπρίτες. Έχει δίκιο ο Πάγκαλος που σας αποκαλεί έτσι.

Ανώνυμος είπε...

@12:39 π.μ

Ανεβάζεις το επίπεδο, δεν το είχα σκεφτεί. Εύγε.

Ο "02.55".

Αρχειοθήκη ιστολογίου