Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ανώνυμη εταιρία; Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε!

Τη δημιουργία δημοτικής ανώνυμης εταιρίας με τίτλο «Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρία Δήμου Αμπελακίων» έφερε ως πρόταση εντελώς ξαφνικά προπαραμονή των Χριστουγέννων και μόλις μια βδομάδα πριν τη λήξη της θητείας του ο πρ. δήμαρχος Αμπελακίων Μάριος Τραυλός. Ο λόγος; Μα η ανάπτυξη του νησιού βεβαίως βεβαίως, στο όνομα της οποίας πολλά δεινά έχει δει αυτός ο τόπος.
Να διευκρινίσουμε κατ΄ αρχήν ότι ο προ των συνενώσεων Δημοτικός Κώδικας έδινε τη δυνατότητα από το 2006 στους δήμους για σύσταση ανώνυμης εταιρίας. Αυτή η ‘διευκόλυνση’ με το νέο καθεστώς του «Καλλικράτη» δεν ισχύει. Όμως υπάρχει πρόβλεψη να διατηρηθούν οι ήδη υπάρχουσες εταιρίες. Τι συνέβη λοιπόν και ο πρ. δήμαρχος Αμπελακίων έσπευσε τελευταία στιγμή να δημιουργήσει μια εταιρία για το καλό του τόπου, όπως υποστήριξε στην πρότασή του, όταν ο Δήμος Αμπελακίων σε μόλις 7 ημέρες θα συνενωνόταν με αυτόν της Σαλαμίνας; Άραγε ο Δήμος Αμπελακίων τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε ανάγκη μιας τέτοιας εταιρίας; Εδώ πέρασαν 4 ολόκληρα χρόνια χωρίς ο πρ. δήμαρχος να φροντίσει καν να ανασυστήσει την Τεχνική Υπηρεσία κι έφτασε στο σημείο να μιλά για αποχέτευση και να συνεργάζεται με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ασπροπύργου! Προς τι λοιπόν αυτή η πρεμούρα να συσταθεί στην κυριολεξία τελευταίο δευτερόλεπτο μια ανώνυμη εταιρία;

Ποιοι θα ήταν οι σκοποί αυτής της εταιρίας; Διαβάζουμε:
«…
1. Η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Αμπελακίων με στόχο την παραγωγή εσόδων, την δημιουργία απασχόλησης και τη συμβολή στην ορθολογική και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.
2. Η με κάθε νόμιμο τρόπο εκμετάλλευση των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου (π.χ. γηπέδων, πεζοδρομίων, αιγιαλού παραλίας, κ.ά.).
3. Για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων, την βέλτιστη εκμετάλλευση των κοινόχρηστων χώρων που της έχουν ανατεθεί και τη δημιουργία αισθητικού αποτελέσματος ικανού να προσελκύσει τους κατά περίπτωση ενδιαφερόμενους χρήστες των υπηρεσιών που παρέχει, η επιχείρηση μπορεί να πραγματοποιεί έργα εξωραϊσμού και αναπλάσεις και να προμηθεύεται αγαθά, εξοπλισμό και υπηρεσίες.
4. Για την εκπλήρωση των σκοπών της μπορεί να συνεργάζεται με φυσικά ή νομικά πρόσωπα, να καταθέτει προτάσεις, να συμμετέχει σε προγράμματα χρηματοδοτήσεων και να συνάπτει συμφωνίες στρατηγικού χαρακτήρα. »

Δηλαδή η εν λόγω εταιρία θα είχε ουσιαστικά τον πρώτο λόγο στην ακίνητη περιουσία του δήμου (εν προκειμένω στα κτίρια που θα ενοικίαζε ή θα αξιοποιούσε ο ενιαίος πλέον Δήμος Σαλαμίνας (όπως π.χ. το Ταχυδρομείο, το Flamingo, το πρ. δημαρχείο Σαλαμίνας, κ.ά.) ή περιουσιακά στοιχεία όπως π.χ. το λατομείο της Τούρλας και θα είχε ουσιαστικά εκείνη την εκμετάλλευση των κοινόχρηστων χώρων (καταργώντας άραγε τους Αθλητικούς Οργανισμούς που είχαν μέχρι τώρα την εκμετάλλευση των γηπέδων ή το Λιμενικό Ταμείο που είχε τον αιγιαλό;). Φυσικά και προκειμένου, λέει, να «προσελκύσει ενδιαφερόμενους χρήστες των υπηρεσιών που παρέχει» θα μπορούσε να πάρει άτυπα το ρόλο του καταργούμενου ενόψει της συνένωσης Αναπτυξιακού Συνδέσμου, αφού θα μπορούσε να προβεί σε αναπλάσεις και εξωραϊσμούς καθώς και να προμηθεύεται αγαθά, εξοπλισμό και υπηρεσίες, να συνεργάζεται με φυσικά και νομικά πρόσωπα, να καταθέτει προτάσεις, να συμμετέχει σε προγράμματα χρηματοδοτήσεων και να συνάπτει συμφωνίες στρατηγικού χαρακτήρα (με ποιους άραγε;).
Η διάρκεια της παντοδύναμης αυτής εταιρίας θα ήταν (άκουσον άκουσον) 50 χρόνια(!) και θα διοικείτο από 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου θα ορίζονταν από το Δημοτικό Συμβούλιο (άρα από τον εκάστοτε δήμαρχο που έχει την πλειοψηφία). Από τα 9 αυτά μέλη, οι 3 θα ήταν Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκ των οποίων μόνον ένας θα προερχόταν από τη μειοψηφία, ο 1 εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα του Δήμου και 5 (!) δημότες ή κάτοικοι του Δήμου (υποτίθεται με πείρα ή γνώσεις σχετικές με το αντικείμενο της επιχείρησης), εκ των οποίων πάλι ο ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως ο εκάστοτε δήμαρχος του ενωμένου πλέον Δήμου Σαλαμίνας θα είχε το δικαίωμα να ελέγξει πλήρως τη συγκεκριμένη επιχείρηση που, κοντολογίς, θα έκανε τα πάντα(!), βάζοντας κάθε φορά στο διοικητικό της Συμβούλιο 5 αρεστούς σε αυτόν πολίτες, 6 με τον εκπρόσωπο του κοινωνικού φορέα που αυτός θα επέλεγε, συν ότι σε αυτούς θα προστίθεντο και οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας (σύνολο 8 στους 9!). Πουθενά επίσης στο κείμενο της πρότασης δεν αναφέρεται ότι η θητεία των μελών του διοικητικού συμβουλίου θα έληγε με τη λήξη της θητείας της εκάστοτε δημοτικής αρχής. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί ένας δήμαρχος να μην εκλεγόταν αλλά αν θα είχε τον έλεγχο του διοικητικού συμβουλίου (5 στους 9), θα μπορούσε στην κυριολεξία να αλωνίζει, δεδομένου πως και η εταιρία που θα δημιουργείτο θα είχε τον έλεγχο πολλών αντικειμένων!
Γιατί ξαφνικά στην τούρλα του Σαββάτου να στηθεί μια τέτοια εταιρία; Το Δήμο Αμπελακίων δεν μπορούσε να τον εξυπηρετήσει πια. Άρα ποιες σκοπιμότητες υπήρχαν πίσω από μια τέτοια πρόταση μέσα στα Χριστούγεννα; Μα να βοηθηθεί ο νέος δήμαρχος Σαλαμίνας (φίλος του κ. Τραυλού) στο έργο του και να μπορέσει να ελέγξει βασικούς τομείς της καθημερινότητας, αξιοποιώντας παράλληλα κάποιους δικούς του ανθρώπους σα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου (πρώην και νυν μη εκλεγμένους πιθανόν που γκρινιάζουν). Για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια ο πρώην πλέον δήμαρχος Αμπελακίων φάνηκε ότι οι προσωπικές του δεσμεύσεις και συμμαχίες τον απασχολούν πολύ περισσότερο από τα συμφέροντα του τόπου που δύο φορές κλήθηκε να υπηρετήσει. Μ΄ αυτό το δημοτικό συμβούλιο επέλεξε να κλείσει μια θητεία που ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος παρατηρητής θα τη χαρακτήριζε από αδιάφορη έως παταγωδώς αποτυχημένη.
Για την ιστορία, η πρόταση καταψηφίστηκε 6 – 5! Την ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ά. Μητσόπουλος, Ά. Διαμαντίδου, Μ. Μίχα, Γ. Κρουστάλης και Στ. Γκίνης (!) και την καταψήφισαν οι Ν. Πέππας, Στ. Ραπτόπουλος, Σ. Καρνέση, Α. Μεαγκώφ, Γ. Φιλιάγκος και Γ. Γκαβογιάννη.

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO ONOMA TOY PROEDROY MPAS KAI THA HTAN MARIOYTSIKOS?

Ανώνυμος είπε...

KALA RE EXEI TIN ENTIPOSI O TRAYLOS OTI THA ZEI GIA TA EPOMENA 50 XRONIA?

Ανώνυμος είπε...

Sixaritiria se aytoys poy antistathikan sta peraksena sxedia toy teos

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΑΡΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Τελικα πολυ αργα αντανακλαστικα εχει ο νεος, θα ειχε περαση αν ειχε κανει τις αναλογες επαφες και υποχωρισεις, τοσες και τοσες εχει κανει αλωστε.

Ανώνυμος είπε...

Νομικό σύμβουλο δεν έχει το αμπελάκι; Κάποιοι τα σκέφτονται και κάποιοι τα υλοποιούν όλα αυτά. Την επόμενη φορά ας μην μείνουμε μόνο στην περιγραφή και ας πούμε ποιοι το οργάνωσαν και ποιοι είχαν μερίδιο στην ευθύνη.

Ανώνυμος είπε...

Οπως αποδείχθηκε ο Τραυλός είναι ο μέντορας, θερμός υποστηρικτής, καθοδηγητής και δάσκαλος του Τσαβαρή. Ο,τι έχει κάνει μέχρι τώρα και ο,τι θα κάνει στο μέλλον ο Τσαβαρής είναι ιδέες και σχέδια του Τραυλού. Οι άνθρωποι δεν παίζονται.
Πριν ακόμα καν αναλάβουν, έχουν όλα προσχεδιασθεί.
Δεν θα μείνει πέτρα για πέτρα.
Θα τα ξαφρίσουν όλα, και μην είδατε τον Παναή.
Αυτή η εταιρία θα ήταν παντοδύναμη. Θα αντικαταστούσε το Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς να λογοδοτούσε σε αυτό και χωρίς να γνώριζε κανείς τίποτα. Καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται; Θα ξεπουλάγανε όλη την περιουσία του Δήμου Σαλαμίνας, χωρίς έλεγχο. Γι αυτό και ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ τον καταργεί από 1/1/2011 και ο νέος Δήμος δεν μπορεί πλέον να συστήσει τέτοια εταιρία, εκτός κι αν προϋπήρχε.
Σκέψου να δείς τι μηχανεύτηκε ο εγκέφαλος του Τραυλο-Τσαβαρή.
Κακομοίρα Σαλαμίνα,τι σε περιμένει.
Θα το μετανοιώσεις πικρά που ψήφισες ξένο για δήμαρχο.
Αυτοί δεν έχουνε τσίπα επάνω τους. Τι νομίζεις, οτι έχουνε την μπέσα του Κουλουριώτη; γελάστηκες.
Οσο για τους συμβούλους που την ψήφισαν, θέλουν κρέμασμα γιατί απέδειξαν ότι είναι πουλημένοι. Ντροποί και αίσχος τομάρια.
Απεναντίας, χίλια μπράβο στους υπόλοιπους που την καταψήφισαν, κι έτσι δεν πέρασε.
Τραυλέ και Τσαβαρή, μπορεί με τις βρώμικες προεκλογικές σας μεθόδους και τους εφιάλτες που εντάξατε στον συνδυασμό σας να υφαρπάξατε την ψήφο μας, την ανοχή μας όμως και την αποδοχή θα σας την πετάξουμε στη μούρη πολύ γρήγορα, με αυτά που κάνετε. Να μου κοβότανε τι χέρι την ώρα που σε ψήφισα, αλλά ας όψεται ο κουμπάρος μου ο μακάκας που είχε βάλει μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

re oust o kseftilas tosa xronia k den evale mia petra sto xorio mou.
asto diaolo apo do.!!!!

Ανώνυμος είπε...

opos exase patagodos o traylos apo ton gkini etsi tha paei spiti toy kai o tsabaris se 3,5 xronakia giati den ksekinise kauoloy kala

Ανώνυμος είπε...

Oi nomikoi sumvouloi den gnorizan tipota? Plironoume prosopiko gia na eksipiretoun ta sumferonta tvn AE? e? e?

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ Π0Υ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ,ΤΗ ΚΑΡΝΕΣΗ!!,ΤΗΝ ΜΕΑΓΚΩΦ,ΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΚΛΠ, ΚΑΙ ΣΩΣΑΝΕ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΕΥΤΥΧΩΣ!!! ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΚΡΑΤΗ(ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ),ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΣΩΣΑΝΕ!!ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ,ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ,κλπ.ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!! ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΡΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

de mas les na mathoyme? kai emis re file?

Ανώνυμος είπε...

PANTA OI ALITHIES TSOYZOYN POLY KAI BGENOYN KATI PAPAGALAKIA SAN TON 1.28 KAI LENE TIS ARLOYMPES POY LES ESY MAGKA MOY, TORA AN GIA OLA FTENE OI ALOI KAI POTE O TRAYLOS AN EIXE TA ARXIDIA AS KSANAKATEBENE KAI THA EPERNE 17% ME TO ZORI GIA AYTO KAI LAKISE

Ανώνυμος είπε...

29 Δεκεμβρίου 2010 1:28 π.μ.
kala o raftopoulos htan kolos k vraki me ton travlo,giati liges meres prin tis ekloges skotothikane k ta spasane???
k twra einai k euergetis??
re den treposaste na grafete tetoia??
4 xronia me tis malakies pou ginane sto ampelaki giati den dilone paretisi o raftopoulos?
giati den ta evgale stin fora ta aplita???
stamatiste pia tis malakies den eimaste MALAKES re komatoskila.!!!!

Ανώνυμος είπε...

gia na mathenis o raftopoylos ta eixe spasi toylaxiston dio xronia prin giati eixe katalabi ta pareksena paixnidakia toy (goi) trayloy

Ανώνυμος είπε...

29 Δεκεμβρίου 2010 5:07 π.μ.
tote afou htan toso MAGAS K ANTRAS k ta eixe spasei giati den dilose tin paretisi tou re file,plaka mou kaneis??

ase twra??????
tous mathame olous apo apmelaki, ekei meno,42 xronon eimai, den ekane tpt kanenas..

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΡΑΥΛΟΥ ΣΚΙΑΖΟΜΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΤΡΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΗΣ ΔΥΟ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.
ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

entaksi tora afoy eisai ampelakiotis tha soy lisi ola ta problimata o papatheoxaris kai i kiaboyraki, entaksi ikanopioithikes?

Ανώνυμος είπε...

ti douleia exei to ena me to allo??
gia ton travlo den milame file mou???
egw den eimai me kanena,anagnorizo mono auton/ous pou kanoun erga sto nisi mou,alla k ipodomes gia na anaptixti ligo to nisi,
den einai dinaton mia aigina na exei esoda k emeis tipota??
an den kanoun oute autoi,mauro sto mayrogialouro meta.!!!!
opote astoxo to paradigma sou

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, τώρα αντιλαμβάνομαι πόσο δίκιο είχε ο φίλος μου ο Κώστας, όταν μου μίλαγε για τον Τραυλό.
Δεν πρόλαβε να τελειώσει την περιγραφή του, και επιβεβαιώθηκες.
Η εταιρία που προσπάθησε, με έκτακτη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου, να φτιάξει ο Τραυλός μέσω του Δήμου την τελευταία στιγμή (λίγο πριν παραδώσει την εξουσία, στα χαρτιά βέβαια, γιατί στην ουσία αυτός θα δημαρχεύει πάλι), θα ήταν η απαρχή της λεηλασίας όλης της ακίνητης περιουσίας του ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και όλων των Κοινόχρηστων χώρων.
Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς τι φαγοπότι θα έπεφτε.
Και το ερώτημα είναι, ο Τραυλός ενήργησε από μόνος του ή με τις ευλογίες και την υπόδειξη του Τσαβαρή; Η απλή λογική λέει ότι δεν μπορεί να ενήργησε από μόνος του, αφού παρέδιδε σε λίγες μέρες.
Αρα ενήργησε καθ΄ υπόδειξη για να την κληρονομήσει ο διάδοχος (Τσαβαρής), καθότι από 1/1/2011 απαγορεύεται η σύσταση τέτοιας επιχείρησης (ΑΕ) εάν δεν
προϋπάρχει. Οσο το σκέπτομαι τι πήγαν να κάνουν, τόσο ανατριχιάζω.
Ρε αυτούς πήγε και ψήφισε ο κόσμος; Ρε ξέρανε τι κάνανε; Βγάλανε τα μάτια τους με τα ίδια τους τα χέρια. Κρίμα !!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΟΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΑ ΒΑΡΒΑΤΑ;
ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΗΞΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!
Ο ΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΡΟΝΕ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑΑΑΑΑΑΑ;

Ανώνυμος είπε...

RE KALA POY TOY EKANE

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΠ...
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ..?
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ (ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ). ΟΧΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.
ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΡΑΥΛΕ...ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.....ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟ 2011 ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΙΚΡΟΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

re sy de ntrepese o agios marios LAMOGIO imarton panagia moy

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΗΜΑΡΤΟΝ..............

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ!!
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΤΟΝ ΘΕΛΑΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ, ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΘΩΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΑΥΛΟ-ΜΑΚΡΗ-ΤΣΑΒΑΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας
πληροφορίες: κ

Αρχειοθήκη ιστολογίου