Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Μετά τα χιόνια οι απεργίες

Κι αυτές σίγουρα δε θα΄ ναι λευκές. Παραλύει η χώρα τις επόμενες ημέρες καθώς πολλοί είναι οι κλάδοι που έχουν εξαγγείλει απεργίες προκειμένου να διαμαρτυρηθούν στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση ελέω μνημονίου σε ΔΕΚΟ και ιδιωτικό τομέα. Το νομοσχέδιο έρχεται στη Βουλή για ψήφιση την Τρίτη με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Την Τρίτη, λοιπόν, 14 Δεκεμβρίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν παναττική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3μ.μ. και συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 1μ.μ. Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου οι απεργιακές κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν, αφού εδώ κι ένα μήνα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία στην οποία θα συμμετέχει και η ΠΟΕ – ΟΤΑ. Εν τω μεταξύ θα απεργήσουν μεταξύ άλλων
• Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς με εξάωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου (11π.μ. – 5μ.μ.), την Τρίτη με 24ωρη απεργία, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί κι από τις 5 το απόγευμα μέχρι τη λήξη της βάρδιας και την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου με 24ωρη απεργία
• Οι τράπεζες με 48ωρη απεργία στις 14 & 15 Δεκεμβρίου και συγκεντρώσεις την Τρίτη στις 1μ.μ. στην Πλατεία Συντάγματος και την Τετάρτη στις 11π.μ. στο Πεδίον Άρεως, ενώ απεργία διαρκείας έχουν προαναγγείλει οι εργαζόμενοι της Αγροτικής Τράπεζας.
• Οι εργαζόμενοι σε όλα τα ΜΜΕ με 24ωρη απεργία την Τετάρτη 15, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μεταδοθούν ειδήσεις από ραδιοφωνικούς, τηλεοπτικούς και διαδικτυακούς σταθμούς τις ημέρες αυτές ούτε θα κυκλοφορήσουν εφημερίδες την Πέμπτη, το Σάββατο και την Κυριακή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EDW DEN GRAFI KANEIS KOMATOSKILA E??
AN HTAN GIA SKOUPIDIA K NA VRIZETE THA TO KANATE,
AN HTAN DIA DIMARXOUS THA TO KANATE KATINES KARAKLOTHESAKIDES,
ALLA GIA TOUS MI VOLEMENOUS KOUVENTA E??
PALIO LAMOGIA!!!!!

Ανώνυμος είπε...

PIO KSEFTILISMENO KRATOS DEN THA GINEI.
PIO KSEFTILISMENI KYVERNISI DEN THA YPARKSI.!!!
TOSA XRONIA KLEVAVE TIN PSIFO TOU KOSMOU ME MIA THESI STO DIMOSIO GIA NA ZISEI,
RIXNANE KOSMO STIN DOULEIA GIA PSIFOTHIRIA
K TWRA TOUS DIOXNOUN TA GOUROUNIA K OI 300???
RWTANE PWS THA ZISOUNE?
RE KLEFTES VALTE KANENAN STIN FILAKH POU TOUS AFINETE STIN AKRI NA TOUS KSEXASOUME,LALIOTI,ROUSOPOULO,TSOXATZOPOULO,K TOUS ALLOUS.!!!!!

MAS DIALISATE KLEFTES.
H ANATARAXES ERXONTE EINAI STO DROMO TREXTE NA KRIFTITE LAMOGIAAAAAA

Ανώνυμος είπε...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=221931&cid=4
K POSOI AKOMH THA TIS FATE LAMOGIA TOU KERATA.!!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου