Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΥ

Σημαντική αλλά και συγκλονιστική νίκη πέτυχαν σήμερα τα λιοντάρια του Αμπελακιακού απέναντι στον πρωτοπόρο Περαμαικό, δυστυχώς ακόμη μια φορά όμως μια χούφτα μπράβοι που το παίζουν φίλαθλοι της ομάδας του Περάματος σημάδεψαν με θλιβερά επεισόδια την νίκη της ομάδας μας.
Ενώ είχαν αρχίσει από την εξέδρα να διαπληκτίζονται με παιδάκια 13 και 14 ετών οι ψευτοπαλληκαράδες μετά τη λήξη του αγώνα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χορο και έκαναν επίθεση 15 σε έναν γιατί αυτή είναι η (μαγκιά) τους δυστυχώς υπό τα βλέμματα νεαρών αστυνομικών που υποτίθεται ήρθαν στο γήπεδο να τηρήσουν την τάξη και να προστατεύσουν την ομάδα μας και τους παράγοντες της από τους τραμπούκους που βρομίζουν το πειραϊκό ποδόσφαιρο με την ανοχή της ΕΠΣΠειραια.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κοματη η ομάδα μας όντος ανώτερη σε όλοι τη διάρκεια του παιχνιδιού υπέταξε τον πρωτοπόρο με δυο υπέροχα γκολ του Γαβριηλάκη και Μπουζου (από ένα στο κάθε ημίχρονο) ο Περαμαικος το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει προσωρινά. Ο Αμπελακιακός έχασε και αλες κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσε το σκορ να ήταν και 4-1 τώρα ποιος έχει σειρά;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

STOYS ALHTES APANTHSAME ME THN PODOSFERIKH MAGKIA MAS
2-1 KAI NA KAIEI

Ανώνυμος είπε...

MPRABO SE OLA TA PAIDIA STH DIOIKHSH KAI TON PROPONHTH

Αρχειοθήκη ιστολογίου