Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

• Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με απόφαση του προγραμματίζει την ετήσια εκδήλωση απονομής επάθλων και διακρίσεων σε σωματεία της Ένωσης και σε κοινωνικούς φορείς και πρόσωπα για το τέλος του μηνός Ιανουαρίου 2011 στην αίθουσα « ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ » του Σ.Ε.Φ.
Στην κορυφαία γιορτή του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου θα κληθούν να παραβρεθούν Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι της περιοχής και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, η Αθλητική ηγεσία της χώρας, του ποδοσφαίρου μας, εκπρόσωποι άλλων φορέων , καθώς και εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών Π.Α.Ε. , της διαιτησίας , των προπονητών ποδοσφαίρου , των Πειραϊκών Ποδοσφαιρικών Σωματείων και οι Πειραιώτες διαιτητές και Προπονητές.
Για την εκδήλωση βραβεύσεων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αποφάσισε να απευθυνθεί και σε χορηγούς-υποστηρικτές της κορυφαίας παμπειραικής γιορτής του πειραϊκού ποδοσφαίρου .
Οι ενδιαφερόμενοι αλλά και όσοι μπορούν να συμβάλλουν στην διαδικασία χορηγών –υποστηρικτών της εκδήλωσης μπορούν να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ (τηλ. 210-4823333) για πληροφορίες και ενημέρωση τους.

• Από την Επιτροπή Κανονισμών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ έγινε δεκτή και επικυρώθηκε από το Δ.Σ αυτής, η ένσταση του σωματείου Α.Ο ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ κατά του σωματείου ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ για
τον μεταξύ τους αγώνα της 17.10.2010.

• Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ έκανε δεκτή την πρόταση του Αρχιδιαιτητή της Ένωσης κ. ΣΠΥΡΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ για τον προγραμματισμό συναντήσεων του, στην έδρα των Πειραϊκών σωματείων, με την παρουσία διοικητικών μελών , προπονητών και ποδοσφαιριστών τους, όπου θα γίνει συζήτηση για θέματα κανόνων διαιτησίας και του παιχνιδιού ποδοσφαίρου.


-/-










-2-


• Έφυγε από τη ζωή ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ο πρώην σύμβουλος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.
Ο αείμνηστος ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και Πρόεδρος του σωματείου « ΚΡΙΤΤΩΝ `»(σήμερα ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ) .
Υπήρξε επίσης μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Πειραιά.
Τον διέκριναν η ευθυκρισία η ανιδιοτέλεια, η εντιμότητα και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τη νεολαία.
Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήρια της στην κα ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ και στην οικογένεια της για την απώλεια του αγαπητού τους πατέρα.
Η εξόδιος τελετή του ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ θα γίνει το Σάββατο 20.11.2010 και ώρα 11.00 στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Πειραιά.

• Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΑΣΣΟΥ πρώην Αντιπροέδρου της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που έφυγε πρόωρα από την ζωή και συμμετέχει στο βαρύτατο πένθος .
Στην μνήμη του αδικοχαμένου ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΣΣΟY θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στον αγώνα πρωταθλήματος ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ της 21.11.2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου