Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Πρώτη συνάντηση Σοφρά – Τσαβαρή μετά τις εκλογές


Συνάντηση και συνομιλία κεκλεισμένων των θυρών είχαν  χθες Δευτέρα γύρω στις 9 το πρωί νυν και νεοεκλεγείς δήμαρχος Σαλαμίνας. Το περιεχόμενο της συνομιλίας τους δεν έγινε γνωστό, ωστόσο ήταν η πρώτη φορά μετά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές αλλά και μετά από 4 ολόκληρα χρόνια – από τότε δηλαδή που ο Γ. Τσαβαρής αποστασιοποιήθηκε από το συνδυασμό του Σπ. Σοφρά – που οι δύο άνδρες ήρθαν σε τετ α τετ επαφή και συζήτησαν χωρίς την παρουσία τρίτου. Ας ελπίσουμε ότι η σημερινή συνάντηση θα εξελιχθεί σε κάποια μορφή συνεργασίας, ώστε να υπάρχει μια όσο το δυνατό πιο ομαλή μετάβαση της δημοτικής αρχής τους επόμενους μήνες.
Υπενθυμίζουμε ότι ο νέος δήμαρχος αμέσως μετά την εκλογή του έκανε άνοιγμα προς όλους, ενώ από την πλευρά του και ο κ. Σοφράς συνεχάρη με επιστολή του προς τον Τύπο το Γ. Τσαβαρή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ;
ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΟΤΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕΣ ΠΛΕΥΡΑ Α ΡΕ ΣΟΦΡΑ ΩΡΑΙΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

sopa re megale.!!!!!!!!!!!!!!
otsavaris stamatise ta erga e???
aytos stamatise tin kathariotita??
tin apoxetefsi?

mipos eskave k ekane lakouves??
aytes pou exoume ftisi aima na paroume ena amaksi k ta exoume spasei oloi????

mipos exei stamatisei na ftiaxei to gipedo tou aia apo ton tzavari??

re kante mas tin xarh na pate sto diaolo,
mas exete kanei mpourdelo apo ta simferonta sas o kathenas.
kalovolepsadakides....

Αρχειοθήκη ιστολογίου