Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
-Η ξενόδουλη κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου και το διεφθαρμένο καθεστώς του ΕΥΡΩ και του παρασιτικού καρτέλ των τραπεζιτών ξαναχτυπούν!
-Καταδικάζουν τώρα και σε έναν βαρύ χειμώνα αντίστοιχο εκείνων της Γερμανικής κατοχής τον λαό για να προστατεύσουν τα υπερκέρδη των ξένων προστατών και των Ελληνικών τραπεζών.
-Ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί! Εθνικό πανδημοκρατικό αίτημα και επιτακτική ανάγκη η άμεση απομάκρυνσή τους από την εξουσία.
-Στάση Πληρωμής στους δανειστές για την Επαναδιαπραγμάτευση και την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους από το διπλά εξοφλημένου και νομικά επαχθές χρέος.

Με μια πιθανή εξίσωση της φορολόγησης του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης η κυβέρνηση προετοιμάζει έναν χειμώνα αντίστοιχο εκείνου της Γερμανικής κατοχής για εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά.
Αποτελεί ψέμα και φθηνό επικοινωνιακό τέχνασμα το ότι σκέφτεται να κάνει αυτήν την εξίσωση για να αποφύγει δήθεν την μεταφορά στο 23% των ειδών πλατειάς κατανάλωσης που σχεδιάζει. Η κυβέρνηση και σε αυτή την περίπτωση ψεύδεται ασύστολα, όπως ασύστολα και απροκάλυπτα ψευδόταν επί μήνες για να εφησυχάσει και να αποκοιμίσει τον λαό όταν έλεγε ότι δεν θα αυξήσει άλλο τον Φ.Π.Α. , ούτε τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ.
Η μεταφορά των προηγούμενων προϊόντων στο 23%, όπως και οι υπέρογκες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ αποτελούν δεσμεύσεις της στην τρόικα και στους ξένους επικυρίαρχους οι οποίοι γνωρίζουν καλά ότι με την ακολουθούμενη πολιτική η χώρα μας, λόγω του πλήρους παγώματος της Αγοράς σύντομα θα καταλήξει στην τελική Χρεοκοπία, και σπεύδουν να εισπράξουν ό,τι περισσότερο μπορούν από τα πανωτόκια που απεδέχθη η ξενόδουλη κυβέρνηση Παπανδρέου με το μνημόνιο της 23ης Απριλίου. Ο ελληνικός πρέπει να δώσει ΚΑΙ ΘΑ ΔΏΣΕΙ την απάντηση που χρειάζεται. Απάντηση ηχηρή που θα φτάσει μέχρι τις Βρυξέλλες, το Μόναχο και την Ουάσιγκτον, στέλνοντας τον ίδιο το Παπανδρέου με το επιτελείο του να τους το παραδώσει.
Η έναρξη θα γίνει με τις πρώτες μεγάλες κινητοποιήσεις και θα ολοκληρωθεί στις 7 Νοέμβρη με την καταψήφιση του μνημονίου και την ανατροπή της πολιτικής ΠΑΣΟΚ.
Τα στελέχη και οι φίλοι του ΔΗΚΚΙ βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τα δίκαια του Ελληνικού .
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ Γραφείο Τύπου ΔΗΚΚΙ Κ.Ε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε ανατροπέα, τ'άχεις παίξει γενικώς;
Μήπως σε βάρεσε ο ήλιος;
Που το ξέθαψες το ΔΗΚΚΙ μωρέ.
Φτού ξελευθερία...

Αρχειοθήκη ιστολογίου