Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Τοποθέτηση (Πλαστικού Χλοοτάπητα)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

Αθήνα, 03 Σεπτεμβρίου 2010
Προς: Υφυπουργό Πολιτισμού
κ. Γιώργο Νικητιάδη
Θέμα: Υλοποίηση του έργου «Τοποθέτηση Πλαστικού Χλοοτάπητα στο Ποδοσφαιρικό Γήπεδο στην περιοχή Λακώνια» του Αγίου Νικολάου Κρήτης.

ΘΕΜΑ.Ν2. Μάθε (παιδί μου ) Υπουργέ μου γράμματα.
Αγαπητέ κύριε υπουργέ ας προσέχετε  εσείς και οι συνεργάτες σας όταν γράφουν και εσείς υπογράφετε ένα δελτίο τύπου.Οπος όλοι γνωρίζουμε δεν υπαρχή ακόμη ευτυχώς πλαστική χλόη, αρα ούτε συνθετική χλόη η χλοοτάπητας, ο χλοοτάπητας είναι φυσικός και μονό φυσικός.
Υπάρχει όμως και ο συνθετικός τάπητας που είναι και η σωστή έκφραση.
Ας μάθουμε επιτέλους Ελληνικά!Αγαπητέ Γιώργο,

Με Απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας, εγκρίθηκε η Προμήθεια Τεχνητού Χλοοτάπητα για το έργο «Τοποθέτηση Πλαστικού Χλοοτάπητα στο Ποδοσφαιρικό Γήπεδο στην περιοχή Λακώνια» στο Δήμο Αγίου Νικολάου της Κρήτης.
Το έργο αυτό, είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» και έχει προϋπολογισμό 200.000 €.
Λαμβάνοντας υπόψη, τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή για σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και ειδικότερα για ποδοσφαιρικό γήπεδο, στο οποίο θα μπορούν ν’ αθλούνται οι νέοι και οι τοπικές ομάδες με ασφάλεια, θα ήθελα να σε παρακαλέσω στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σου, να ενεργοποιήσετε την πίστωση, ώστε ο Δήμος Αγίου Νικολάου, να προχωρήσει άμεσα και απρόσκοπτα στην υλοποίηση του σχετικού έργου.


ΦΙΛΙΚΑ


ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.
Παναγιωτης, Γιωργος και Ηλιας τριο Φυντανειρος, ο τριτος αφου εβαλε στο λουκι τους κουτους πρωτους για να ειναι αυτος ισοβιος προπονητης, ολο τον καιρο απειλουσαν, εκβιαζαν,και εβριζαν τους παντες, εκαναν δηλαδη αυτο που τοσο καλα γνωριζουν, τωρα που τους εδιωξαν με τις κλωτσιες απο το Περαμα αρχισαν να γλυφουν εκει που εφτυναν.
Αυτη η τιμωρια τους αξιζει, ας βαλουν την ουρα στα σκελια και ας ζητησουν συγνωμη απο τους Σαλαμινιους και τελος ασ κοψουν τις ψευτομαγκιες, η ουρα στα σκελια και επιστοφη στο μαντρι τριπλετα της συμφορας.

Αρχειοθήκη ιστολογίου