Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Εκεί που τους χρωστούσαν τους απολύουν...

Να τοποθετηθεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για την πολιτική εκφοβισμού, τρομοκράτησης και απολύσεων εργαζομένων στο “Κανάλι 1”
Σε μια εποχή οικονομικών δυσκολιών για όλους τους εργαζόμενους η Δημοτική Αρχή του ΠΑΣΟΚ και του Παναγιώτη Φασούλα, προχώρησε στην απόλυση τεχνικών από το “Κανάλι 1” του Πειραιά. Μία από αυτούς είναι μητέρα δύο ανήλικων τέκνων, βρισκόταν σε επίσχεση εργασίας μαζί με τους συναδέλφους της αντιδρώντας στις μεγάλες καθυστερήσεις πληρωμών.
Μάλιστα η απόλυση έγινε χωρίς να προηγηθεί απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του “Καναλιού 1” και όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, αυτή είναι μόνο η αρχή. Η σημερινή Δημοτική Αρχή δρομολογεί και άλλες απολύσεις συναδέλφων τους.
Καλούμε τον σημερινό υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά κ. Γιάννη Μίχα, να τοποθετηθεί δημόσια για το αν επικροτεί την απαράδεκτη πολιτική απολύσεων της διοίκησης του σταθμού και του σημερινού δήμαρχου Παναγιώτη Φασούλα.
Καλούμε επίσης τον Παναγιώτη Φασούλα να ανακαλέσει την απόλυση και να δώσει στη δημοσιότητα τις καταστάσεις των εργαζομένων στον σταθμό και τις μισθολογικές τους αποδοχές προκειμένου να φανεί εάν και ποιοι προσελήφθησαν επί θητείας του, ποια κενά κάλυψαν και πως αμείβονται.
Έτσι δεν θα παραμείνει ίχνος σκιάς για ρουσφετολογικές προσλήψεις σε βάρος των υπόλοιπων εργαζόμενων, για προσλήψεις για λόγους δημοσίων σχέσεων, για διακριτική μεταχείριση υπαλλήλων αλλά και για μέλη της διοίκησης που απολαμβάνουν μιας ιδιότυπης ασυλίας, θεωρώντας ότι το “Κανάλι 1” είναι τσιφλίκι τους. Παράλληλα θα φανεί ξεκάθαρα ποιοι ευθύνονται και που εντοπίζονται οι υπέρμετρες σπατάλες οι οποίες έχουν οδηγήσει το δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης στη σημερινή οικονομική κατάσταση.
Ο συνδυασμός “Πειραιάς – Πόλη - Θρύλος” βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση να συνεχιστούν οι διώξεις και η πολιτική εκφοβισμού και τρομοκράτησης σε βάρος όλων εκείνων που δικαίως διεκδικούν τα χρήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου