Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΗΠΕΔΟ 5Χ5 ΑΙΑΝΤΕΙΟ

 Στα προεκλογικά του φυλλάδια ο σημερινός Δήμαρχος κος Σοφράς προβάλει όλα τα έργα του Αναπτυξιακού Συνδέσμου σαν δικά του έργα. (Μέγα πολιτικό ψέμα) Μεταξύ αυτών και το γηπεδάκι 5Χ5 στο Αιάντειο το οπιο εγκαινιάστηκε μετά Βαΐων και κλάδων ακριβώς πριν ένα χρόνο. Δείτε λοιπόν πως κατάφεραν να το καταντήσουν μέσα σε ένα χρόνο , δείτε πόσο υπολογίζουν τα χρήματα των δημοτών και πόσο (ικανότητα) διαθέτουν.( ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)




ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ

ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ


ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ

ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ
 Στα προεκλογικά του φυλλάδια ο σημερινός Δήμαρχος κος Σοφράς προβάλει όλα τα έργα του Αναπτυξιακού Συνδέσμου σαν δικά του έργα. (Μέγα πολιτικό ψέμα) Μεταξύ αυτών και το γηπεδάκι 5Χ5 στο Αιάντειο το οπιο εγκαινιάστηκε μετά Βαΐων και κλάδων ακριβώς πριν ένα χρόνο. Δείτε λοιπόν πως κατάφεραν να το καταντήσουν μέσα σε ένα χρόνο , δείτε πόσο υπολογίζουν τα χρήματα των δημοτών και πόσο (ικανότητα) διαθέτουν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ayto pantos pefti poli makria apo to spiti toy anatropea, etsi den einai re panblaka

Ανώνυμος είπε...

Αφου δεν εχει κανεναν μωρε να τα προσεχει παραπονιεσε κιολας... Πανε συνεχεια οι Αλβανοι καιτα ξεσκιζουν ολα... ασε μας τωρα που δεν σεβομαστε και τα λεφτα τους... δεν ηξεραν να εχουν ενα φιλακα... αντε μπραβο... και τι θα μας πειτε, οτι δεν εχουν λεφτα να τον πληρωσουν... ΠΑΠΑΡΙΑ... τοσα εχουν φαει...

Αρχειοθήκη ιστολογίου