Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΕΣ

• Ακόμη πασχίζουν να κλείσουν τη μαύρη τρύπα στη οικονομία οι τύποι της κυβέρνησης. Όσο πασχίζουν αυτή να κλείσουν τη τρύπα τόσο μπαίνουμε εμείς στο τρυπάκι.
• Κι ενώ ο Γιωργάκης ψάχνει, λέει, τον τέταρτο δρόμο προς το σοσιαλισμό, η γιαγιά μου έχει ανεβοκατέβει 4 φορές τον ίδιο δρόμο στο Σύνταγμα για να βρει το ευρώ που έχασε.
• Κάνει εντύπωση που στην Ελλάδα του 2010 σε δυο μέρες βιάζονται δυο ανήλικα. Και δεν κάνει εντύπωση που κάποιοι κερατάδες βιάζουν στο όνομα της δημοκρατίας 35 χρόνια τώρα 10 εκατομμύρια ψυχές ενήλικες και ανήλικες!
Και που το΄ χουμε και συνηθίσει και στηνόμαστε και μόνοι μας!
• Ο άνδρας της Κλάρας έδιωξε τους τσιγγάνους από τη Γαλλία. Εδώ στο Ελλάντα άμα αρχίσουν να τσινάνε οι αγελάδες, ξέρετε τι περιφερόμενους μάγους και τι σοσια -ληστές του 4ου δρόμου – μην πω τίποτ΄ άλλο έχουμε να εξοστρακίσουμε;
• Ασύμφορη η κομποστοποίηση, για να κάνουμε πρέπει να τρώμε. Ασύμφορο και το φυσικό λίπασμα, για να υπάρχει πρέπει να λειτουργούμε στην τουαλέτα, αλλά για να λειτουργούμε στην τουαλέτα πρέπει να τρώμε, άρα πάλι είμαστε ασύμφοροι. Αυτά τα έρμα τα φυτά θα μου πει κανείς πώς θα τα συντηρήσω; Που σας τελείωσαν κι οι υποσχέσεις;
• Η Θάτσερ, ο Μητσοτάκης κι η παρέα τους όταν ήθελαν να επιβάλλον τη ζούγκλα στην αγορά εφηύραν το νεοφιλελευθερισμό. Ο Γιωργάκης που θέλει να μας επιβάλει τους νόμους της ζούγκλας εφηύρε τον 4ο δρόμο προς το σοσιαλισμό. Τυχαίο; Δε νομίζω!
• Ύστερα από όλα αυτά το μόνο που μένει σε μας είναι ο δρόμος προς τον απαγχονισμό. Μας έχουν που μας έχουν βάλε τη θηλιά στο λαιμό.
• Μόνο στη Σαλαμίνα – για να ευθυμήσουμε λιγάκι – ο 5ος δρόμος λέγεται υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές. Τον διαλέγεις και ησυχάζεις. Για ακόμη τρεις μήνες ζεις το μύθο σου!
• Αυξήσεις στα εισιτήρια σε τρένα και λεωφορεία, βενζίνη αληθινός μαύρος χρυσός, για καινούρια παπούτσια ούτε κουβέντα, πώς στο δαίμονα θα βαδίσουμε το νέο δρόμο του Γιωργάκη για το σοσιαλισμό;
Και η απάντηση: Ξυπόλυτοι, σαν τους αναστενάρηδες!
Ή αλλιώς: Just keep walking!
• Όχι μωρέ όλοι ίσοι είμαστε! Απλά η κόρες του Γιωργάκη και του Αντωνάκη κοπιάζουν σπουδάζοντας στα Οξφόρδας και γω δεν έχω σάλιο και κατάπια και το λίγο που μου έμεινε όταν έμαθα πως το παιδί μου πέρασε στη Θεσσαλονίκη!
• Ερωτικά μηνύματα περιείχε σποτ υποψηφίου από τη Βραζιλία. Φαντάζεστε κάτι υποψηφίους εγχώριους, με τις κοιλίτσες τους, να μας στέλνουν ερωτικά μηνύματα για να τους ψηφίσουμε; Βλέπω να ψηφίζουμε λευκό!
• Το 1998 παρενέβη με τρίωρη συνέντευξη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό λίγες μέρες πριν δημοτικές εκλογές. Το 2002 έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα για τις δημοτικές εκλογές. Τι εννοούσαν όταν έλεγαν πως ο Βαγγέλης μετά από αρκετά χρόνια λύνει τη σιωπή του; Πως το 2006 ήταν αμίλητος;
• (Σε πάρτι συνδυασμού για τη νεολαία ο υποψήφιος πλησιάζει μια παρέα)
- Βασικά καλησπέρα σας!
- Βρε καλώς τονα.
- Πώς περνάμε παιδιά;
- Καλά, κι αν φεύγατε οι γέροι ακόμη καλύτερα.
- Έχετε τίποτα προβλήματα που θέλετε να σας τα λύσω;
- Άκου λέει. Κατ΄ αρχήν θέλω να κάθομαι και να πληρώνομαι.
-Αμέ, γιατί όχι. Εγώ είμαι εδώ. Ψηφίστε με και θα δείτε.
- Ύστερα λέμε δω με τους φίλους μου πως η αίθουσα Μπόγρη γίνεται ένα καταπληκτικό μπαράκι, είναι και μουράτη, άμα βγουν οι καρέκλες, ξέρεις τι συναυλία δίνεις εκεί…
- Αμέ, να το βάλουμε στο πρόγραμμα. Στέκι νεολαίας στο δήμο. Μεγάλε, γράφεις…

• >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Βάπτιση νεοφώτιστου σε συνδυασμό – δε λέμε ποιον υπολήψεις δε θίγουμε:
-Αποτάσσεσαι τον Σατανά;
- Αποτάσσομαι
-Συντάσσεσαι τον επικεφαλήν και Θεόν σου;
-Συντάσσομαι.
-Και πιστεύεις εις αυτόν;
-Πιστεύω εις έναν Θεόν…
-Πρέπει καθημερινώς να αποδεικνύεις την πίστη σου.
-Είμαι πρόθυμος
-Θα σου ετοιμάσουμε συγκέντρωση
-Ό,τι πεις
-Εσύ δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Εγώ θα μιλάω
-Εσύ ό,τι πεις
-Δηλαδή θα μιλήσεις αλλά λίγο.
-Ξέρεις έλεγα…
-Από τώρα αντιρρήσεις; Δεν πάμε καλά! Δεν είπαμε πως ο αρχηγός είναι ένας;
-Πιστεύω εις έναν Θεόν…

7 σχόλια:

http://anatropespress.blogspot.com/ είπε...

Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΑΣΑ ΡΕ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ;

http://anatropespress.blogspot.com/ είπε...

ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΚΟΚΟΡΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

tora poy epetrepses tin koykoyla tha emfanisti to ypokimeno

Ανώνυμος είπε...

edo den yparxoyn koykoyles-yparxi sobarotita kai aksioprepia.

Ανώνυμος είπε...

το μουστακι ειναι ο φερετζες του πουστη

Ανώνυμος είπε...

kala kaneis ueoxari kai den epitrepis ta sxolia otan yparxoyn tetioi tipi san ton 7:41

Ανώνυμος είπε...

με τετια σκουπιδια που κυκλοφορουν περιμενεισ καλο; εχουν μαθει απο τα μλοκ των κουκουλοφορων να γραφουν οτι αποθημενο εχουν, τι μπορεις να κανεις;βλακες γεννηθηκανε βλακες θα πεθανουνε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου