Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕ

Με έκπληξη διάβασα στον ΠΑΛΜΟ του Απριλίου και Μαΐου ένα άρθρο , που υπογράφει ο κ. Ευθυμίου Νίκος με επικεφαλίδα ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΝΑΙΜΕΝΗΣ με υπότιτλο ΕΡΓΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΣΟΦΡΑ.
Είναι γεγονός ότι το έντυπο αυτό από όργανο της ΟΕΕΣΣ έχει μετατραπεί σε ένα έντυπο αντιπολιτευτικό της Δημοτικής Αρχής και μάλιστα με χαρακτηριστική σφοδρότητα από την αρχή της ανάληψης της δημοτικής αρχής από τον κ. Σπύρο Σοφρά
Το εντυπωσιακό είναι ότι ο κ. Ευθυμίου πρόεδρος της ΟΕΕΣΣ αναφέρει ότι έδωσε πίστωση χρόνου 3,5 χρόνων για κάποια έργα που δεν έχουν γίνει στην πιο πάνω παραλία για να μην θεωρηθεί ότι το κάνει από λόγους σκοπιμότητας.
Τώρα στο παρά πέντε των εκλογών πως θα πείσετε κ. Ευθυμίου ότι δεν το κάνετε καθαρά για λόγους σκοπιμότητας; Μας νομίζετε τόσο αφελείς; Έλεος.
Όλα αυτά τα χρόνια της πίστωση χρόνου, αναλογιστήκατε ότι μέσω του εντύπου σας κάνατε ότι σας πέρναγε από το χέρι για να αναιρέσετε και να απαξιώσετε το έργο του κ. Σοφρά από της ανάληψης των καθηκόντων του.
Ποιός είναι ο λόγος που την συγκεκριμένη περιοχή την τοποθετείτε χρονικά στην θητεία του κ. Σοφρά ; Το πρόβλημα, όπως ξέρετε, καλύτερα από τον καθένα, είναι αρκετά παλιό και υπήρχε και με τους προηγούμενους δημάρχους.
Τι κάνατε εσείς σαν πρόεδρος του Συλλόγου και τι αποτελέσματα είχατε τα προηγούμενα χρόνια;
Όταν μιλάτε για οικονομική αδυναμία, απειρία ανικανότητα, αδιαφορία ή σκοπιμότητα νομίζω ότι φωτογραφίζετε τον εαυτό σας, ιδιαίτερα το τελευταίο είναι που σας χαρακτηρίζει.
Εσείς κ. Ευθυμίου πρέπει να ζητήσετε συγνώμη προς την τοπική κοινωνία που θέλετε να μετατρέψετε το Σύλλογο και την ΟΕΕΣΣ σε όργανο κάποιου συγκεκριμένου υποψηφίου για λόγους που εσείς γνωρίζετε.
Καλό είναι να κρίνετε τον εαυτό σας και όχι τους ανθρώπους που, αγαπάνε πραγματικά, πονάνε και αγωνίζονται για τους κατοίκους της Σαλαμίνα.
Λαμβάνοντας μάλιστα υπ όψιν τις ιδιαιτερότητες του νησιού, τις συνθήκες που επικρατούν στις υποδομές και τα τεχνικά μέσα που υπάρχουν, η σημερινή δημοτική αρχή με τον κ. Σοφρά δίνει αγώνα για να νοικοκυρεύσει το νησί της Σαλαμίνας το οποίο άλλοι κληρονομήσαμε και άλλοι επιλέξαμε να ζήσουμε σ΄αυτό γιατί είναι όμορφο και ιστορικό νησί.
Ντίνα Καρονίδου
Πρώην πρόεδρος Εξωραϊστικού συλλόγου
Άγιος Παντελεήμων Κατσούλι Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου