Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΟΥΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Ζούπης Ζαχαρίας 26/07/2010
Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου
Γενικός Γραμματέας Νομαρχίας Δυτ.Αττικής

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΟΥΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Δήλωση Δημοτικού Συμβούλου Κερατσινίου και διεκδικητή της στήριξης του ΠΑΣΟΚ Ζαχαρία Ζούπη για τον Δήμο Κερατσινίου -Δραπετσώνας
Καλό θα κάνουν όσοι διαρρέουν στον Τύπο ονόματα υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ για το χρίσμα σε διάφορους Δήμους, να είναι πιο σοβαροί και υπεύθυνοι απέναντι στις τοπικές κοινωνίες , την Αυτοδιοίκηση και το Κίνημα. Οφείλουν να δίνουν ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση και επιπλέον έχουν χρέος να μην δίνουν την εικόνα ότι προετοιμάζουν με ανόητα και ασύστατα σκεπτικά επιλογές . Όποιος διάβασε το ρεπορτάζ για τις εκλογές , στο ‘’ΒΗΜΑ ‘’ της 23/07/2010 και γνωρίζει στοιχειωδώς τι συμβαίνει στο Κερατσίνι , κατανοεί πάρα πολύ καλά τι ενοώ.

Τέτοια δημοσιεύματα αποτέλεσμα προφανώς κεντρικών διαρροών χαλάνε την όποια πολιτική συνεννόηση έχει επιτευχθεί , δημιουργούν πολιτικό εκνευρισμό και θα τροφοδοτήσουν με μαθηματική ακρίβεια αντιδράσεις και ανεξέλεγκτες συμπεριφορές. Η Κεντρική Επιτροπή αξιολόγησης έχει χρέος να περιφρουρήσει την διαδικασία. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η ακατανόητη καθυστέρηση στις διαδικασίες και αυτού του τύπου οι διαρροές δημιουργούν μεγάλους κινδύνους . Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίξει παιχνίδια στις πλάτες των υποψηφίων και των Δήμων . Κανείς δεν έχει δικαίωμα να δίνει στην δημοσιότητα επιλεκτικά ονόματα διεκδικητών του χρίσματος, ούτε να εμφανίζει κάποιους ότι ενώνουν , υπονοώντας ότι άλλοι δεν ενώνουν.

Καθαρές κουβέντες – Πολιτική Αξιολόγηση – Επιλογές που θα δημιουργήσουν κλίμα ανανέωσης – Μεγαλύτερη ταχύτητα στις αποφάσεις :Αυτά είναι προαπαιτούμενα για να οδηγηθούμε στις Δημοτικές εκλογές με στοιχειώδεις προϋποθέσεις . Διαφορετικά τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά.
Για το Κερατσίνι τουλάχιστον, είμαι απόλυτα σίγουρος.
ΤΗΛ .ΕΠΙΚΟΙΝ:213-2047104, 6944615031

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου