Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Τριήμερο φωτιά

Θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο, ενώ αποπνικτική θα είναι η ατμόσφαιρα στην Αθήνα που με συνδυασμό το καυσαέριο θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα.
Όσοι θα μείνετε στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο καλό θα ήταν είτε να πάτε σε μία παραλία είτε να μείνετε στο σπίτι σας αφού στους δρόμους και ειδικά στο Κέντρο τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο ευχάριστα.


Πολύ υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατούν σε όλη τη χώρα ενώ το θερμόμετρο θα φτάσει τους 40 βαθμούς στην Αθήνα ενώ στα Ηπειρωτικά θα αγγίξει και τους 41 βαθμούς!

Για σήμερα Παρασκευή.:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου