Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σαλαμίνα 23.7.2010
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ.Πρωτ: -17188-
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΔΗΜ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95 του Δημοτικού και Κοιν.Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 28η Ιουλίου 2010 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

1.- Συζήτηση που αφορά την υποθαλάσσια οδική σύνδεση του Δήμου Περάματος με την Σαλαμίνα, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα στο Τύπο.
2.-Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου :<κατασκευή 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας, περιοχής Παλουκίων>.
3.-Συζήτηση του θέματος που αφορά την < λειτουργία του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας > κατόπιν αιτήματος Δημοτών (άρθρο 215 παρ. 3 του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.)
4.-Συζήτηση του θέματος που αφορά την <υπερκοστολόγηση Δευτερεύοντος δικτύου ακαθάρτων υδάτων περιοχής Παλουκίων > κατόπιν αιτήματος Δημοτών (άρθρο 215 παρ. 3 του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.)
5.-Συζήτηση και λήψη απόφασης για το καθεστώς του χώρου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας και την αποτροπή της σχεδιαζόμενης μεταφοράς μέρους της Ν/Ε ζώνης Περάματος στη ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ, κατόπιν αιτήματος του κ. Ράπτη Νικολάου, Δημ. Σ/λου.
6.-Συζήτηση του θέματος που αφορά εκδηλώσεις του Δήμου για τα <ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ>, κατόπιν αιτήματος του κ. Τσούτσουρα Ισιδώρου, Δημ. Σ/λου.
7.-Συζήτηση του θέματος που αφορά την πορεία της κατασκευής του Δημοτικού Σχολείου Παλουκίων, κατόπιν αιτήματος του κ. Κουτσιλαίου Γεωργίου, Δημ. Σ/λου.
8.-Συζήτηση του θέματος που αφορά τα προβλήματα στις Εργατικές κατοικίες λόγω των βοθρολυμάτων, κατόπιν αιτήματος του κ. Αγαπίου Κωνσταντίνου, Δημ. Σ/λου.
9.- Αποδοχή της υπ΄αριθμ. 3414/2010 /750/2010 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς, που αφορά την διαδικασία Εργατικών Διαφορών υπαλλήλων του Δήμου μας.
10.-Συζήτηση του θέματος που αφορά «την απόρριψη από τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας της υπ’ αριθμόν 283/2009 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σαλαμίνας» κατόπιν αιτήματος του Δημ. Σ/λου κ. Τσαβαρή Ιωάννη.
11. - Συζήτηση του θέματος που αφορά «Σύνταξη απογραφής έναρξης των συνενωμένων Ο.Τ.Α» , κατόπιν αιτήματος του Δημ. Σ/λου κ. Τσαβαρή Ιωάννη.
12.- Συζήτηση του θέματος που αφορά «Σύσταση διαπαραταξιακής Επιτροπής επίβλεψης της διαδικασίας χορήγησης πιστοποιητικού μονίμου κατοικίας για τους οικονομικούς μετανάστες» , κατόπιν αιτήματος του Δημ. Σ/λου κ. Τσαβαρή Ιωάννη.
13.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού & ετήσιου προγράμματος δράσης του Δήμου Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2010.
14.-Έκφραση σύμφωνης γνώμης στην 1η αναμόρφωση προϋπολογισμού Φιλαρμονικής Δήμου Σαλαμίνας, οικ. Έτους 2010.
15.-Έκφραση σύμφωνης γνώμης στην 1η αναμόρφωση προϋπολογισμού Β΄ Παιδικού Σταθμού Δήμου Σαλαμίνας, οικ. Έτους 2010.
16.-Επιχορήγηση του Ο.Ν.Α.Δ.Σ. ποσού 50.000,00 € για προμήθεια & τοποθέτηση ξύλινου πατώματος (παρκέ) για το κλειστό Γυμναστήριο <Ολυμπιονίκης Ν. Γραμματικός>.
17.-Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου του Ο.Ν.Α.Δ.Σ. έτους 2010.
18.-Λήψη απόφασης για την αποδοχή αύξησης του επιτοκίου σε χρεωστικό υπόλοιπο δανείου του Δήμου Σαλαμίνας από την Εμπορική Τράπεζα στο επίπεδο euribor/6μήνου πλέον τριών και μισής (3,5) εκατοστιαίων μονάδων τουλάχιστον & για νομότυπη εκχώρηση των μη ανταποδοτικών τελών (ΤΑΠ και Δημοτικού φόρου) σε εξασφάλιση του πιστωτικού ορίου.
19.-Λήψη απόφασης για την αποδοχή αύξησης του επιτοκίου σε χρεωστικό υπόλοιπο δανείου της ΔΗ.Κ.Ε.Σ.Α. από την Εμπορική Τράπεζα στο επίπεδο euribor/6μήνου πλέον τριών και μισής (3,5) εκατοστιαίων μονάδων τουλάχιστον.
20.-Λήψη απόφασης για την σύναψη δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την κάλυψη κεφαλαίου κίνησης της ΔΗ.Κ.Ε.Σ.Α.
21.-Τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 46/2010 απόφασης του Δημοτικού Σ/λίου σχετικά με εκδηλώσεις της ΔΗ .Κ.Ε.ΣΑ.
22.-Ορισμός ενός (1) Δημοτικού Σ/λου ως μέλος της επιτροπής προσωρινής παραλαβής εκτελεσθέντος έργου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας.
23.-Λήψη απόφασης για την Α΄ ανάρτηση της αναθεώρησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στην περιοχή Κανάκια του Δ.Δ. Αιαντείου του Δήμου Σαλαμίνας.
24.-Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Αποκατάσταση φθορών κεντρικού οδικού δικτύου Δ.Δ. Αιαντείου».
25.-Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. και του 2ου ΠΚΤΜΝΕ έργου <Κατασκευή δευτερεύοντος δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων πόλης Σαλαμίνας>
26.-Έγκριση 3ου Α.Π.Ε. και του 3ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Ολοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων περιοχής Παλουκίων ( αριθμ. Μελ. 13/2007) ».
27.-Πρόταση τροποποίησης εγκεκριμένου σχεδίου για την τροποποίηση του υπάρχοντος ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 399 οδού Πάρου στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Δήμου Σαλαμίνας.
28.-Πρόταση τροποποίησης εγκεκριμένου σχεδίου για την τροποποίηση του υπάρχοντος ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 599 επί της οδού Αγίας Άννης Δήμου Σαλαμίνας.
29.-Χορήγηση απλής παραχώρησης τμήματος παραλίας με αντάλλαγμα στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου (παραλία Ζέφυρος), στον κ. ΣΩΤΗΡΗ ΑΝΔΡΕΟΥ, για τοποθέτηση ξαπλώστρων.
30.-Χορήγηση απλής παραχώρησης τμήματος παραλίας με αντάλλαγμα στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου (παραλία Ζέφυρος), στην κα ΜΙΚΙΛ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, για τοποθέτηση ξαπλώστρων.
31.-Χορήγηση απλής παραχώρησης τμήματος παραλίας με αντάλλαγμα στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου (παραλία Ζέφυρος), στον κ. ΦΟΥΡΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, για τοποθέτηση ξαπλώστρων.
32.-Xορήγηση παραχώρησης με αντάλλαγμα του δικαιώματος με απλή χρήση αιγιαλού & παραλίας στην περιοχή Ηλιακτή, στην κ. Χανούμη Ειρήνη, για την τοποθέτηση τροχήλατης καντίνας.
33.-Χορήγηση παραχώρησης με αντάλλαγμα επι κοινοχρήστου χώρου στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στον κ. Ραφαηλίδη και Σια ΟΕ, για τοποθέτηση ηλεκτρονικών παιγνιδιών.
34.-Χορήγηση παραχώρησης με αντάλλαγμα κοινοχρήστου χώρου επί του πεζόδρομου παραλίας Σαλαμίνας , πλησίον πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως στην κ. Γεωργακοπούλου Σουζάνα – Ελένη, προς πώληση βιβλίων.
35.-Χορήγηση ή μη άδειας κατάληψης πεζοδρομίου συνολικού εμβαδού 58 τ.μ. έμπροσθεν και έναντι του καταστήματος του κ. Φυτούση Ιωάννη
επι της οδού Μπουμπουλίνας 2 στην περιοχή Αλυκή Δήμου Σαλαμίνας
36.-Αναπροσαρμογή του συντελεστή τέλους χρήσεως κοινοχρήστων χώρων , αιγιαλού & παραλίας, οδών , πλατειών κ.λ.π.
37.-Οικονομική ενίσχυση Αναξιοπαθούντων δημοτών

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ-ΝΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε δεν μας παρατατε ησυχους. Ο Σοφρας δεν λύνει τα δικα του προβλήματα. θα λύσει των Αμπελακίων και των Σεληνίων;

Ανώνυμος είπε...

Μπορει καποιος να μας πει τι συζητηθηκε για την Κυνοσουρα στο δημοτικο συμβούλιο; Αληθεύει ότι δύο υποψήφιοι δημαρχοι εφυγαν πριν συζητηθει το θέμα;

Αρχειοθήκη ιστολογίου