Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Πλούσιο και το φετινό πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων

Σαλαμίνα, 14.07.2010
Για ακόμη ένα καλοκαίρι ο Δήμος Σαλαμίνας και η ΔΗΚΕΣΑ διοργανώνουν ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων. Συναυλίες με γνωστούς ερμηνευτές, αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά δρώμενα, ομιλίες και άλλες εκδηλώσεις συνθέτουν το πολύχρωμο παζλ της καλοκαιρινής ψυχαγωγίας των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.
Χ. Αλεξίου, Π. Φιλιππίδης, Δ. Κατρανίδης, Σ. Φιλιππίδου, Στ. Ψάλτης, Γ. Αρμένης, Γ. Κωνσταντίνου και πολλοί άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες θ΄ ανέβουν και φέτος στη σκηνή του Ευριπίδειου για να μας χαρίσουν μαγικές βραδιές θεάτρου και μουσικής. Η αρχαία τραγωδία και κωμωδία εναλλάσσονται με το σύγχρονο μπουλβάρ, το Μολιέρο και τις αμίμητες ατάκες του Δ. Ψαθά. Η παραδοσιακή μουσική δένει αρμονικά με μεσογειακούς ρυθμούς, έντεχνο και ροκ τραγούδι.

Πρέπει να σημειωθεί εδώ πως στο φετινό πρόγραμμα έχουν ενταχθεί πληθώρα εκδηλώσεων Σαλαμινίων θεατρικών, μουσικών και χορευτικών ομάδων, γεγονός που δείχνει πως η καλλιτεχνική δημιουργία στον τόπο μας, και μάλιστα σε καιρούς που οικονομικά δεν την ευνοούν, καλά κρατεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου