Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Προβλήματα αναμένεται να προκύψουν στην αγορά από την απεργία διαρκείας που πραγματοποιούν από σήμερα τα ξημερώματα οι ιδιοκτήτες Φορτηγών Αυτοκινήτων και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης.
Αντιδρούν στις ρυθμίσεις που περιλαμβάνει για τον κλάδο τους, το σχέδιο νόμου που προωθεί το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στο πλαίσιο της πολιτικής για την απελευθέρωση των λεγόμενων κλειστών επαγγελμάτων.
Από την Κυριακή σχηματίζονται οι πρώτες ουρές στα βενζινάδικα της χώρας, από οδηγούς που σπεύδουν να γεμίσουν τα οχήματα τους.
Ήδη, υπάρχουν καταγγελίες για αυθαίρετες αυξήσεις στη βενζίνη από ορισμένους πρατηριούχους.
Οι ιδιοκτήτες φορτηγών δήλωσαν ότι δεν θα προμηθεύσουν με καύσιμα ούτε και τα καράβια, κάτι που ίσως φέρει προβλήματα στις μεταφορές επιβατών.
Σύμφωνα με πηγές της αγοράς τα μισά περίπου πρατήρια έχουν ήδη ξεμείνει από καύσιμα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν κινηθεί για εφοδιασμό της αγοράς ούτε τα ΙΧ βυτιοφόρα, ιδιοκτησίας των εταιριών εμπορίας καυσίμων.
Εκτός, όμως από το θέμα των καυσίμων, ελλείψεις σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα αναμένεται να εμφανιστούν τις προσεχείς μέρες, καθώς θα σταματήσει η ομαλή τροφοδοσία της αγοράς, αν και στους κόλπους των Ιδιοκτητών Φορτηγών Δ.Χ εκδηλώνονται διαφωνίες ως προς τη σκοπιμότητα της κινητοποίησης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ - ΑΦΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ Ο ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου