Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Μια μουσική χρονιά έκλεισε

                                                                                                                                                   

                                                                                     
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου η εκδήλωση λήξης των μαθημάτων μουσικής παιδείας που πρόσφερε ο Α.Σ.Ε.Σ. σε παιδιά της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού για το σχολικό έτος 2009 – 2010.
Στα μουσικά σεμινάρια συμμετείχαν 160 παιδιά, τα οποία διδάχτηκαν πιάνο, κιθάρα, μπουζούκι και θεωρία της μουσικής από τους καθηγητές Σταυρούλα Μάθεση (πιάνο), Βασίλειο Μήλιο (κιθάρα) και Κώστα Μπούτση (μπουζούκι). Την καλλιτεχνική διεύθυνση των μουσικών μαθημάτων είχε η μαέστρος Ευαγγελία Λαμπάρα, η οποία ίδρυσε και την παιδική χορωδία «Κυχρεία» του Α.Σ.Ε.Σ.
Η Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Μίνα Μπούτση – Σπηλιοπούλου, στο χαιρετισμό της, τόνισε πως σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση έχει φέρει τους πολίτες σε αδιέξοδο, ο πολιτισμός σε κάθε του έκφραση δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά ανάσα ζωής. Κλείνοντας, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Σαλαμίνας Σπύρο Σοφρά για την οικονομική στήριξη των σεμιναρίων μουσικής παιδείας αφού, όπως εξήγησε, χωρίς τη δική του αρωγή το πρόγραμμα δεν θα είχε επιτευχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου