Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ

Η Θεατρική Σκηνή «Δημήτρης Μπόγρης», του Δήμου Σαλαμίνας, θα μας παρουσιάσει στο Ευριπίδειο θέατρο το θεατρικό έργο του Κώστα Μουρσελά «Εκείνος και Εκείνος», σε σκηνοθεσία Μιχάλη Καλιότσου, την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010 και ώρα 9:00 μ. μ
Είσοδος Ελεύθερη.
Δύο περιθωριακοί τύποι, ο Σόλων και ο Λουκάς, περιπλανιούνται στους δρόμους και σχολιάζουν, καυτηριάζουν και φιλοσοφούν τα κακώς κείμενα της Ελληνικής πραγματικότητας. Στο δρόμο τους συναντούν χαρακτηριστικούς τύπους της πόλης και μέσα από τις συγκρούσεις τους μας παρουσιάζουν τα «ευτράπελα» του Ελληνικού συστήματος. Το χιούμορ και ο προβληματισμός εναλλάσσονται στη διάρκεια του έργου.
Αν και γραμμένο δεκαετίες πριν, είναι ένα έργο επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε, που μας προτρέπει να γίνουμε θεατές των ηρώων αλλά και πρωταγωνιστές των καταστάσεων που αντιμετωπίζουν.Το έργο θέτει το ερώτημα: «Εσύ είσαι έξω ή μέσα στο σύστημα.
Το έργο κλήθηκε να παρουσιαστεί και σε άλλους Δήμους της Αθήνας.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Καλιότσος
Παίζουν: Παναγιώτης Παπασωτηρίου, Ευθύμης Καραχάλιος, Άννα Μαρία Τζώρτζη, Πασχάλης Μιλιορέλλης, Μαίρη – Βάσω Κοκκολή, Κατερίνα Δούκα και Ρούλα Παπασταθοπούλου.
Σκηνικά: Νίκος Μπουφής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου