Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Νίκος Ράπτης: 45 υποψήφιοι, η πρώτη συγκέντρωση το Σεπτέμβρη


Συγκέντρωση του συνδυασμού «Πρώτα η Σαλαμίνα» αλλά και στελεχών της παράταξης, παλαιών και νέων, την Τρίτη 13 Ιουλίου στο ξενοδοχείο «Μελίνα». Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ίδιος ο συνδυασμός – αφού στην εκδήλωση δεν προσκλήθηκαν δημοσιογράφοι – συζητήθηκαν διάφορα θέματα που έχουν σχέση με το σχεδιασμό της προεκλογικής περιόδου και τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται τους επόμενους μήνες.
Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής Νίκος Ράπτης σύστησε 45 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Ανάμεσά τους κατά πληροφορίες μας τα ονόματα των Μιχάλη Παπαγεωργίου, Στάμου Μπακαούκα, Πάνου Φασουλή(λογιστή), Τάκη Μελλέ (στελέχους της Ν.Δ.), Δημήτρη Σάλπα (προέδρου εποχικών πυροσβεστών), Μαρίας Νάννου (οδοντιάτρου), Φαίης Βασιλοπούλου (κόρης του ιατρού Βασιλόπουλου), Γεωργίας Πετράτου, Βασίλη Πούτου (γιου του πρ. προέδρου της κοινότητας Αιαντείου), Γιάννη Λένη (πρ. αντιδημάρχου), Έπης Φουρίκη (διαιτολόγου), Ανάργυρου Κόμνα, Μιχάλη Λανδράκη, Ρίτσας Ανδριανού (μεταγραφή από Ό. Παπασάββα), Μαρίνου Γαλανάκη, Γιάννη Λουκά κ.ά. Μάλιστα το δεύτερο 15ήμερο του Αυγούστου θα δοθεί συνέντευξη Τύπου όπου θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, οι άξονες και οι δράσεις που αποτελούν τη βασική δομή του προγράμματός του και στους οποίους θα κινηθεί η προεκλογική εκστρατεία του.
Ο Νίκος Ράπτης ζήτησε από όλους έναν αγώνα χωρίς ακρότητες, συκοφαντίες και λασπολογίες, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η μικρή κοινωνία του νησιού μας γνωρίζει όλους. Αν κάποιοι λασπολογούν εναντίον μας είναι φυσικό να χτυπούν το ‘φορτωμένο δένδρο’, όπως λέει κι ο λαός. Η παράταξή μας και το 2006 και το 2010, εκτός των άλλων, δίδαξε και διδάσκει πολιτικό πολιτισμό, ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου και αντιπολιτεύεται μόνο με πολιτικά επιχειρήματα».
Ο συνδυασμός, όπως φάνηκε, δεν βιάζεται να προχωρήσει σε συγκεντρώσεις. Η επόμενη προεκλογική συγκέντρωση ανακοινώθηκε για τα τέλη Σεπτεμβρίου (μεταξύ 15 – 30/9), προκειμένου να γίνει δημόσια παρουσίαση των υποψηφίων και του προγράμματος της παράταξης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ Ο ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ? ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΑΣ ΛΕΩ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ; ΣΤΟ ΜΠΙΘΑ;

Αρχειοθήκη ιστολογίου