Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

KAMΠΑΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Κινηση Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.
KAMΠΑΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Η κίνηση Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. (Νέα ΑΥτοδιοικητική ΜΑΧΗτική Ανατροπή) πήρε την πρωτοβουλία για μαζική συλλογή υπογραφών από τους κατοίκους αλλά και παραθεριστές του νησιού με βάση το παρακάτω κείμενο:
STOP ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Η Σαλαμίνα των 80.000 μονίμων κατοίκων και των 250.000 τους θερινούς μήνες, δεν μπορεί να έχει δημόσια υγεία με 5 μόνο γιατρούς στο Κέντρο Υγείας, με εφημερίες προβληματικές, με ασθενοφόρο χωρίς διασώστη -γιατρό, χωρίς επικουρικούς γιατρούς γιατί λήγουν οι συμβάσεις τους, χωρίς αγροτικούς γιατρούς γιατί έχουν αποσπασθεί στις ακτοπλοϊκές γραμμές.
Οι κάτοικοι της Σαλαμίνας απαιτούν να σταματήσει αυτή η εγκληματική πολιτική που οδηγεί σε ουσιαστικό κλείσιμο το Κέντρο Υγείας και ζητούν εδώ και τώρα:
-ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
-ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ 24ΩΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ.
-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ (ΑΙΑΝΤΕΙΟ-ΑΜΠΕΛΑΚΙ-ΣΕΛΗΝΙΑ).


Σημ: Εκτός από τα κείμενα υπογραφών που διακινούνται ατομικά, σημεία συλλογής μαζικών υπογραφών θα υπάρχουν στις λαϊκές αγορές ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ (Σάββατο), ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ (Τρίτη), ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ(Πέμπτη).
Οι υπογραφές θα κατατεθούν στα δύο Δημοτικά Συμβούλια του νησιού, στην διοίκηση του Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας στο οποίο υπάγεται το Κ. Υ. Σαλαμίνας, στην Νομαρχία, στην Περιφέρεια και στο υπουργείο Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου