Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.Α.Ο.Σ. Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 5 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ 2010.

Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.
Στην λίμνη της Καστοριάς πραγματοποιήθηκαν στις 1 και 2 Μαΐου οι τελικές κούρσες των αγωνισμάτων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας για τις κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών και Εφήβων/Νεανίδων. Οι προκριματικές κούρσες των αγωνισμάτων είχαν ολοκληρωθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα στις 8 και 9 Απριλίου, που μετά την ολοκλήρωση τους, το Πρωτάθλημα διακόπηκε, λόγω του αιφνίδιου θανάτου αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Κέρκυρας.
Στο φετινό Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 430 αθλητές οι οποίοι στελέχωσαν 263 πληρώματα από 30 Ναυταθλητικά Σωματεία της Ελλάδας.

Ο Ναυτικός Όμιλος του Νησιού μας έλαβε μέρος με 10 αθλητές σε 7 αγωνίσματα και στις προκριματικές κούρσες και τους ημιτελικούς οι κωπηλάτες του Ν.Α.Ο.Σ. προκρίθηκαν στους τελικούς 6 αγωνισμάτων.
Οι αθλητές που προκρίθηκαν ήταν οι ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΡΝΕΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΡΕΣΣΟΣ ΙΑΣΩΝ, ΚΟΚΛΙΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ και η ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΙΣΙΔΩΡΟΥ. Οι αθλητές ΝΟΥΦΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ και ΣΕΡΓΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, δεν κατόρθωσαν σαν περάσουν στον τελικό των τετραπλών σκιφ Εφήβων και κατατάχτηκαν στην 8η θέση του αγωνίσματος.
Στους τελικούς στην Καστοριά ο Ναυτικός Όμιλος του Νησιού μας θριάμβευσε κυριολεκτικά κατακτώντας :
• Χρυσό μετάλλιο στα διπλά σκίφ Νέων με τους αθλητές ΚΟΝΣΟΛΑ ΛΕΥΤΕΡΗ και ΚΟΝΣΟΛΑ ΓΙΩΡΓΟ.
• Χρυσό μετάλλιο στα διπλά σκίφ Ανδρών Ε.Β., με τους αθλητές ΚΟΝΣΟΛΑ ΛΕΥΤΕΡΗ και ΚΟΝΣΟΛΑ ΓΙΩΡΓΟ.
• Χρυσό μετάλλιο στα Τετραπλά σκιφ Ανδρών, με τους αθλητές ΚΟΝΣΟΛΑ ΛΕΥΤΕΡΗ, ΚΟΝΣΟΛΑ ΓΙΩΡΓΟ, ΤΡΕΣΣΟ ΙΑΣΟΝΑ και ΚΑΡΝΕΣΗ ΓΙΩΡΓΟ.
• Ασημένιο μετάλλιο στα διπλά σκίφ Ανδρών με τους αθλητές ΚΟΝΣΟΛΑ ΛΕΥΤΕΡΗ και ΚΟΝΣΟΛΑ ΓΙΩΡΓΟ.
• Χάλκινο μετάλλιο στα σκιφ Νεανίδων, με την αθλήτρια ΠΑΠΑΙΣΙΔΩΡΟΥ ΣΙΣΣΥ.
Με τα αποτελέσματα αυτά όλοι οι Σαλαμίνιοι αθλητές επέστρεψαν με μετάλλια και 3 κύπελλα και ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, για πρώτη φορά στην ιστορία του, κατατάχτηκε στην 3η θέση του πίνακα μεταλλίων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, στο οποίο συμμετείχαν 30 Σωματεία.
Οι πάρα πάνω διακρίσεις των αθλητών του Ν.Α.Ο.Σ., αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο που βρίσκονται οι αθλητές μας, οι οποίοι είναι και μέλη της Εθνικής Ομάδας και είναι αποτέλεσμα της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, υπό την επίβλεψη του κορυφαίου προπονητή, σύμφωνα με την γνώμη παραγόντων της Κωπηλατικής οικογένειας, Αλέκου ΠΕΡΑΜΑΤΖΗ και έτσι βέβαια μπορούμε να ισχυριστούμε ότι το ιστορικό Νησί μας ανήκει πλέον στην ελίτ του συναρπαστικού αθλήματος της Κωπηλασίας.
Η ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΙΣΙΔΩΡΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΤΗΝ 4η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΚΙΦ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Στις 3 και 4 Μαΐου, στην λίμνη της Καστοριάς πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικές και οι τελικές κούρσες των αγωνισμάτων του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας.
Στους αγώνες αυτούς είχε προκριθεί η αθλήτρια του Ν.Α.Ο.Σ. ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΙΣΙΔΩΡΟΥ, η οποία την πρώτη ημέρα στους ημιτελικούς με άνεση προκρίθηκε στην τελική εξάδα.
Την επόμενη ημέρα η Σαλαμίνια αθλήτρια, η οποία είναι και Πρωταθλήτρια Ελλάδας, στην τελική κούρσα των σκιφ μαθητριών Λυκείων σε μια θεαματική κούρσα με ισχυρούς αντιπάλους, τερμάτισε στην 4η θέση.


ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ
1 ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ Αφοι ΚΟΝΣΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΡΕΓΓΑΤΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ 2010 ΣΤΟ ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ.

Μια μεγάλη διεθνή επιτυχία γιορτάζει ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Σαλαμίνος, πρωτόγνωρη για τα αθλητικά δρώμενα του Νησιού μας.
Οι Πρωταθλητές ΛΕΥΤΕΡΗΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ, κατέκτησαν χρυσό και χάλκινο μετάλλιο, στους Διεθνείς Αγώνες Κωπηλασίας, με την ονομασία «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΕΓΓΑΤΑ 2010», οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας, από 14 έως 16 Μαΐου.
Οι Σαλαμίνιοι κωπηλάτες και μέλη της Εθνικής Ομάδας έλαβαν μέρος σε αυτούς τους αγώνες, στους οποίους συμμετείχαν πληρώματα από 25 Χώρες.
Συγκεκριμένα ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ, αγωνίστηκε στα διπλά σκιφ Νέων Ε.Β., με τον αθλητή του Ν. Ο. Λήμνου ΜΑΓΔΑΝΗ Π., όπου στον τελικό τερμάτισαν 1οι και κατέκτησαν το Χρυσό μετάλλιο.
Επίσης τα αδέλφια ΛΕΥΤΕΡΗΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ, αγωνίστηκαν στα τετραπλά σκιφ Ανδρών Ε.Β. με τους ΜΟΥΓΙΟ Δ. και ΜΑΓΔΑΝΗ Π., όπου στον τελικό τερμάτισαν στην 3η θέση κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο.
Τέλος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ, αγωνίστηκε στα διπλά σκιφ Ανδρών Ε.Β., με τον Ολυμπιονίκη του Ν. Ο. Πόρου ΜΟΥΓΙΟ Δ.., όπου στον τελικό τερμάτισαν στην 5η θέση.
Οι αθλητές του Ν.Α.Ο.Σ. δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις σημαντικές διακρίσεις που κατέκτησαν και τόνισαν ότι μετά από μια έντονη προπονητικά χειμερινή περίοδο και με την στήριξη του Προπονητή ΑΛΕΚΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΖΗ, κατακτήσαμε 3 χρυσά Πανελλήνια μετάλλια και η πρώτη διεθνή μας παρουσία ήταν ικανοποιητική, αυτό το γεγονός μας κάνει να ελπίζουμε ότι στις επόμενες Παγκόσμιες Διοργανώσεις θα συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία.
Ο Προπονητής του Ν.Α.Ο.Σ., αισθάνεται περήφανος για τους αθλητές του και τις Διεθνείς διακρίσεις, που για πρώτη φορά έρχονται στο Νησί μας, για όλα τα αθλήματα και δηλώνει ότι με πολύ σκληρή προετοιμασία κατορθώσαμε να φτάσουμε σε κορυφαίο αγωνιστικό επίπεδο, ελπίζω η συνέχεια στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα να είναι ανάλογη, γιατί τα παιδιά το αξίζουν και εύχομαι οι Σαλαμίνιοι να πανηγυρίσουμε ένα Παγκόσμιο μετάλλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου