Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Εκτός από κουκουλοφόροι είναι βιαστικοί

Κι όπως λέει κι ο σοφός μας ο λαός: Όποιος βιάζεται σκοντάφτει!
Βιαστήκανε οι κουκουλοφόροι του τοπικού μας διαδικτυακού τόπου αλλά αυτή τη φορά μαζί τους κι ακόμη ένα σοβαρό blog , αυτό της Ψιλής Άμμου.
Κάποιος, άσχετος με πρόσωπα και πράγματα της Σαλαμίνας, έδωσε πληροφορίες (ο Θεός να τις κάνει) σε δημοσιογράφο της εφημερίδας «Το Παρόν της Κυριακής» για άρθρο σχετικό με τα δημοτικά τεκταινόμενα στο νησί μας. Τόσο άσχετοι ήταν πηγή και αρθρογράφος, που αναφέρουν κατά λέξη «Στη Σαλαμίνα το πρόβλημα θα είναι τεράστιο, μιας και θα κονταροχτυπηθούν Τραυλός με Σοφρά». Ο εν λόγω άσχετος ‘συνάδελφος’ που υπογράφει δεν ήξερε και δε φρόντισε να ρωτήσει για να μάθει πως ο Μ. Τραυλός δεν θα είναι υποψήφιος, αφού εδώ και περίπου ένα μήνα έχει δώσει το ‘δαχτυλίδι’ στον αντιδήμαρχό του και αναπληρωτή του μέχρι σήμερα Σωκράτη Παπαδημητρίου.
Στη συνέχεια ο εν λόγω ‘δημοσιογράφος’ μας πληροφορεί ότι χρίσμα θα διεκδικήσει και ο Τσαβαρής! Εδώ γελάνε, αφού ο ίδιος ο Γ. Τσαβαρής δηλώνει πως θα είναι ανεξάρτητος – άλλωστε θεωρείται ‘αντάρτης’ του ΠΑΣΟΚ.
Άλλο ευτράπελο του εν λόγω άρθρου τα λάθη στα ονόματα. Το Νίκο Γραμματικό τον γράφει ‘Γραμμένο’, το Βασίλη Αλαίσκα ‘Αλαίσκο’! Το μόνο όνομα πάντως που παραδόξως αναγράφεται σωστά είναι του τέως γραμματέα της Τοπικής του ΠΑΣΟΚ Γ. Παυλάκη.
Κι όλες αυτές τις αρλούμπες έτρεξαν περιέργως να τις αναδημοσιεύσουν. Τέτοια ενημέρωση να μας λείπει!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

RE FILE THEOXARI TOSO XESTES EINAI OI ANONIMOI SXOLIASTES TON GEITONON SOY POY DEN EXOYN TO THAROS SE AYTO TO BLOG OYTE ANONIMA NA SXOLIASOYN.TELIKA EINAI POLY XESTES.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.....

Αρχειοθήκη ιστολογίου