Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δ Η Μ Ο Σ Σ Α Λ Α Μ Ι Ν Α Σ


Αγαπητοί/ές Συνδημότες, Συνδημότισσες
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Υπηρεσία μας είναι η συλλογή εξωοικιακών απορριμμάτων, απορριμμάτων δηλαδή που δεν ανήκουν στα συνηθισμένα καθημερινά οικιακά σκουπίδια (οργανικά ή ανακυκλώσιμα), όπως τα έπιπλα, τα στρώματα, οι ηλεκτρικές συσκευές, κ.ά. Μεγάλο μέρος των εξωοικιακών αυτών απορριμμάτων καταλαμβάνουν τα κλαδιά των δέντρων, των οποίων η αποκομιδή είναι δύσκολο να γίνει, διότι πολλές φορές εναποτίθενται σε σημεία που δεν περνά απορριμματοφόρο ή σε μεμονωμένα απερίφραχτα οικόπεδα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται επικίνδυνες εστίες μόλυνσης όταν δίπλα στα κλαδιά αυτά κάποιοι αφήνουν στη συνέχεια σκουπίδια. Δεν πρέπει επίσης να μας διαφεύγει ο κίνδυνος πυρκαγιάς αν τα κλαδιά πετιούνται καλοκαιρινούς μήνες.
Παρακαλώ λοιπόν όλους τους συνδημότες μας να συνδράμουν στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής να διατηρήσει την πόλη καθαρή, επικοινωνώντας με την Υπηρεσία Καθαριότητας στο τηλ. 210 4640 442 πριν βγάλουν έξω τα κλαδιά ή τα υπόλοιπα εξωοικιακά τους σκουπίδια. Αν, χωρίς να υπάρξει τέτοιος προγραμματισμός, βγάλουμε κλαδιά ή έπιπλα στο δρόμο, ο Δήμος θα μπορέσει να καθαρίσει το χώρο μετά την ικανοποίηση των δημοτών, με τους οποίους έχει συνεννοηθεί τηλεφωνικά.

Καθαρό περιβάλλον σημαίνει ποιότητα ζωής. Της δικής μας ζωής.
Ας το προστατέψουμε όλοι μαζί.


Σπύρος Σοφράς
Δήμαρχος Σαλαμίνας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που δεν μας λες Δήμαρχε, είναι που θα τα πας τα σκουπίδια.
Διότι ΑΔΕΙΑ για χωματερή, ή όπως αλλιώς το λένε (ΧΥΤΑ, ΧΑΔΑ, ΣΜΑ, κτλ) ΔΕΝ έχεις, ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ βεβαίως.
Καταπατάς όπως και οι προηγούμενοι ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ρίχνοντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ 80.000 τόνους σκουπίδια.
Είσαι ο μόνος όμως, (όντας ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ) που έχεις το θράσος να απειλείς με ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ για το καλό των πολιτών αλλά και του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ!!!
Γ. Γ.

Ανώνυμος είπε...

ESY TI ZORI TRABAS RE KARAMITRO? MIPOS EISAI O KATAPATHTHS?

Ανώνυμος είπε...

Καλή ζωή, λυματολάσπη διαθήκη.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ο δήμαρχος θα απαντήσει ούτε κανείς υποψήφιος σχετικά με τα σκουπίδια. Κανείς τους δεν έχει λύση.
Όσοι βγαίνουν χρεώνουν στους προηγούμενους ότι παρέλαβαν καμμένη γη και ζητάνε κατανόηση.
Τελευταία ακούστηκε ότι ψάχνουν και τοποθεσία για να κάνουν αμαξοστάσιο. Φίλη του Τομ έχει κανονιστεί να πάρει το κονδύλι. Η αντιπολίτευση κάνει πως δεν γνωρίζει τίποτα.

Αρχειοθήκη ιστολογίου