Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας στην Ισπανία

8ήμερη εκδρομή για πρώτη φορά στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη, πραγματοποίησαν πρόσφατα με επιτυχία τα ΚΑΠΗ Σαλαμίνας & Αιαντείου με τη συμμετοχή 128 μελών και των συνοδών τους.

Οι εκδρομείς επισκέφτηκαν το Μουσείο του μεγάλου Ισπανού ζωγράφου Σαλβαδόρ Νταλί, το πάρκο Well’s του επίσης μεγάλου Ισπανού αρχιτέκτονα Gaudi, το όρος Monserat, το ανεξάρτητο κρατίδιο της Ανδόρας, τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα και τις εκκλησίες της Βαρκελώνης.
Τα Δ.Σ. των ΚΑΠΗ ευχαριστούν τα μέλη τους, το πρακτορείο του Ευρωπαϊκού Δικτύου και το Δήμαρχο Σαλαμίνας, που μετά από προσωπική παρέμβαση πέτυχε ώστε τα μέλη μας να ταξιδέψουν με το επιδοτούμενο πρόγραμμα της Ισπανίας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο 15/5/2010 και ώρα 19.30, τα ΚΑΠΗ Σαλαμίνας και Αιαντείου διοργανώνουν εκδήλωση στην αίθουσα «Δ. Μπόγρη» του Δημαρχείου Σαλαμίνας με σκοπό τη βράβευση εθελοντών μελών τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει επίσης απολογισμός δραστηριοτήτων των δύο νομικών προσώπων από το 2007 έως σήμερα.

Ο Πρόεδρος------------------------------------ Η Πρόεδρος
του ΚΑΠΗ Σαλαμίνας---------------------------- του ΚΑΠΗ Αιαντείου

Βασίλης Αλαίσκας-------------------------------Μίνα Μπούτση - Σπηλιοπούλου

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ;;;;ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ;;;;ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΙΠΑΜΕ.....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ρε 12΄23 ΚΟΨΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΛΑΨΗ ΜΑΛΑΚΑ.
480 ευρω ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΗΤΑΝ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΛΑΚΑΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

mprabo sto dhmarxo mprabo sth mina mpoytsh.

Ανώνυμος είπε...

ποτε στα καπη δεν ειχαμε νιωση τοσο ομορφα τοση αγαπη και τοση ζεστασια απο το δημο.

Ανώνυμος είπε...

15 ΤΟΥ ΜΉΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗ "ΜΠΟΓΡΗ" ΚΑΙ ΤΑ 2 ΚΑΠΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΡΟΜΗ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου