Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Σούπερ Λίγκα: Φινάλε στα πλέι οφ με μάχη για τη 2η θέση

Φινάλε απόψε για τη φετινή σεζόν της Σούπερ Λίγκα με την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ. Στις 21:15 και τα δυο ματς. ΑΕΚ-Ολυμπιακός (Novasports 1) και Άρης-ΠΑΟΚ (ΣΚΑΪ).
Κρισιμότερη η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, εκεί όπου η Ένωση υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους» με τον νικητή του παιχνιδιού να εξασφαλίζει αυτομάτως τη 2η θέση των πλέι και μαζί το «καλό» εισιτήριο για το Europa League της νέας σεζόν (o Ολυμπιακός το καταφέρνει και με ισοπαλία).
Παρόλα αυτά, πάμπολλες είναι οι απουσίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι προπονητές και των δυο ομάδων.
Κυριότερες για την ΑΕΚ αυτές των Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς (λόγω γαστρεντερίτιδας) και Ράφικ Τζιμπούρ (ενσωματώθηκε στην εθνική Αλγερίας).
Αντίθετα στον Ολυμπιακό η λίστα των απόντων δεν φαίνεται να έχει τέλος. Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Λεονάρντο, Ζαϊρί, Ντάτολο, Ντιόγκο, Κόβατς, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Μαρέσκα, Λούα Λούα και Ντάρμπισιρ δεν υπολογίζονται και για να μπορέσει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να συμπληρώσει 18αδα πήρε τους Παναγόπουλο, Βαλεριάνο, Βασιλόγιαννη, Φετφατζίδη, Σταμογιάννο και Κοτσαρίδη.
Στο άλλο παιχνίδι που γίνεται την ίδια ώρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη για να αποφύγουν την τελευταία θέση του μίνι πρωταθλήματος.
Αδιάφορος ο «δικέφαλος» του Βορρά, ο οποίος εδώ και δυο αγωνιστικές εξασφάλισε την πρωτιά και την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα αυτό που τον νοιάζει είναι να βρει τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος.
Από τον Άρη θα απουσιάσουν οι τραυματίες Πρίττας, Κόκε, Νάφτι, Λαμπριάκος, Ορτίθ και Τζόνσον, αλλά και ο τιμωρημένος Νασούτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου